Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

pengenalan

Mengenai ESDST:

Sekolah Sains & Teknologi Data Eropah (ESDST) mengkhusus dalam menawarkan pendidikan dalam bidang teknikal seperti sains data, kecerdasan buatan, pembelajaran mesin, robotik, keselamatan siber, pengkomputeran awan, dsb.Dengan kami, anda bukan sahaja belajar, tetapi memperoleh pensijilan dan ijazah yang diiktiraf, dan Tingkatkan CV dengan membina portfolio dengan metholodogi pembelajaran hibrid berasaskan projek kami!

201353_Technology-3.png

Rakan kongsi ESDST untuk menawarkan ijazah yang diiktiraf oleh RNCP, Kementerian Buruh Perancis, Perancis. Selain itu, European School of Data Sciences & Technology (ESDST) ialah institusi yang diperakui EduQua Switzerland dengan nombor pensijilan CH23/00000103. Pensijilan EduQua adalah bukti kualiti pendidikan yang ditawarkan oleh ESDST. Selain itu, kursus kami melengkapkan pelajar dengan pengetahuan yang mendalam, membolehkan mereka meneruskan pensijilan industri daripada AWS, Microsoft, Databricks, Google dan banyak lagi. Setiap program Sarjana kami menawarkan peluang untuk memperoleh ijazah yang diiktiraf Kementerian Buruh Perancis dan empat Sijil yang diperakui Swiss Eduqua dan surat rujukan daripada mentor industri anda.

Berdasarkan pengalaman 15+ tahun kumpulan kami dalam pendidikan dewasa dengan 5400+ alumni dari 80+ negara, kami telah memperhalusi metodologi pengajaran hibrid yang direka khusus untuk pelajar dewasa. Kami telah mencipta pendekatan tiga peringkat dengan teliti untuk reka bentuk kursus, yang melibatkan kerjasama profesional industri dan profesor akademik dalam membentuk kandungan kursus dan penyampaian melalui e-kampus kami yang canggih. Tambahan pula, kami menggandingkan setiap pelajar dengan Pengurus Kejayaan Pelajar yang berdedikasi untuk memupuk komunikasi yang konsisten. Bootcamp dan bimbingan langsung kami membolehkan pelajar berinteraksi dengan profesional industri untuk mempelajari pelaksanaan konsep.

Sinergi dinamik yang disebutkan di atas menjamin bahawa kursus kami mencapai gabungan harmoni ketegasan akademik dan pendidikan praktikal secara praktikal. Andragogi kami memperkasakan anda untuk belajar mengikut keselesaan anda, 24X7, sambil mendapat manfaat daripada bimbingan oleh kedua-dua profesional akademik dan industri.

201354_Technology-2.png

Kami mengutamakan pembelajaran berasaskan projek, membolehkan anda menggunakan rangka kerja konsep untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar. Setiap kursus dinilai melalui projek, yang memuncak dengan Projek Perundingan Capstone yang penting. Pendekatan ini membolehkan anda membangunkan portfolio atau CV yang komprehensif, yang menampilkan sekurang-kurangnya 13+ projek selepas program selesai. Bayangkan impak CV yang diperkaya dengan pelbagai projek.

Adakah anda bersedia untuk mengubah perjalanan anda sebagai Pakar Data!

Hubungi kami hari ini untuk meneroka peluang menarik menanti anda!

Mengapa ESDST adalah pilihan terbaik untuk anda!

Buka Kunci Potensi Anda dengan ESDST - Laluan Anda ke Pendidikan Berkualiti!

Sekolah Sains dan Teknologi Data Eropah (ESDST) menawarkan peluang untuk pendidikan kualiti terbaik yang diperibadikan dalam mod yang anda suka. Kami menawarkan pendidikan dalam 2 model - dalam talian dan di kampus. Bagi profesional bekerja yang tidak boleh mengambil cuti sabatikal, mereka boleh bersaing pendidikan mereka dalam mod dalam talian.

Mereka yang lebih suka persekitaran bilik darjah boleh memilih untuk belajar di kampus canggih kami di Perancis, dilengkapi dengan makmal komputer yang canggih, kemudahan bahasa dan kemudahan sukan yang sangat baik untuk memupuk persekitaran pembelajaran yang kondusif.

Model Didaktik Kami:

Kami adalah perintis dalam pendidikan dalam talian dengan kewujudan kumpulan kami selama 15+ tahun dalam pembelajaran dewasa. Kami percaya pada peningkatan kecekapan yang boleh dilakukan melalui strategi Pembelajaran Aktif di mana pelajar terlibat dalam proses pembelajaran. Untuk mencapai matlamat ini, kami menyesuaikan pendekatan 3 peringkat kepada reka bentuk kursus dan penyampaian akademik, yang boleh diperibadikan dan tersedia 24X7. Kurikulum kami direka bentuk oleh profesional industri dan pakar pendidikan bersama-sama untuk memastikan kandungan kursus praktikal dan ketegasan akademik. Semua pelajar memperibadikan pengajian mereka melalui e-kampus kami. Untuk memastikan respons tepat pada masanya, pengurus kejayaan pelajar diperuntukkan kepada setiap pelajar. Kami menganjurkan sesi tetamu biasa dan Kem Permulaan Langsung, semuanya direkodkan untuk kemudahan anda.

Kurikulum Mendalam

Sebagai sekolah teknologi yang berdedikasi, kami komited untuk menyediakan pendidikan dan penyelidikan yang mendalam dalam bidang teknologi. Kurikulum kami direka bentuk untuk menyediakan anda untuk berjaya dalam industri, sama ada anda mencari perubahan kerjaya atau menyasarkan kemajuan dalam organisasi anda. Kurikulum kami telah disemak oleh profesional industri, memastikan ia sejajar dengan permintaan pasaran kerja semasa.

Kami berbangga kerana kurikulum kami disemak daripada profesional industri untuk menawarkan pembelajaran yang diperlukan untuk memasuki pekerjaan.

Program untuk menyediakan Pengurus peringkat atasan & Profesional Industri!

Kami menawarkan pelbagai program yang sesuai dengan keperluan untuk semua latar belakang pelajar. Kumpulan sasaran biasa untuk program kami adalah seperti berikut:

201358_Technology-5.png
 • Pemimpin Pengurusan: Sesiapa sahaja daripada latar belakang pengurusan atau bersedia menjadi pengurus peringkat atasan yang bersedia untuk belajar membuat keputusan berdasarkan data boleh mempertimbangkan program berikut, dalam program ini yang anda pelajari (Pengurusan + Alat data dan aplikasinya)
  • Analis Perniagaan MBA
  • Pengurusan Data Besar MBA
  • Sains Data MBA, AI & ML
 • Pengurus yang bersedia untuk belajar menjalankan penyelidikan mendalam dalam bidang operasi mereka boleh mempertimbangkan program berikut, dalam program ini yang anda pelajari (Pengurusan + Pengkhususan Pengurusan + Alat data dan aplikasinya), contohnya menyediakan papan pemuka yang cantik, cadangan keputusan menggunakan data, dan lain-lain)
 • Analitis & Perisikan Perniagaan MBA (Analisis Kewangan)
 • Analitis & Perisikan Perniagaan MBA (Analisis Sumber Manusia)
 • Analitis & Perisikan Perniagaan MBA (Analisis Sukan)
 • Analitis & Perisikan Perniagaan MBA (Analisis Pemasaran)
 • Analitis & Perisikan Perniagaan MBA (Analisis Penjagaan Kesihatan)
 • Bagi pakar Teknologi yang bersedia bekerja dalam teknologi, data, peranan kecerdasan buatan dan sesiapa sahaja daripada latar belakang pengurusan yang sudah mahu mempelajari aplikasi teknologi yang mendalam digalakkan untuk mempertimbangkan program berikut:
 • MSc Data Besar & Analitis Perniagaan
 • Sains Data MSc, Pembelajaran Mesin & Kepintaran Buatan
 • Kecerdasan Buatan MSc untuk Robotik

Adakah anda sedar bahawa pengurus yang boleh membuat keputusan berasaskan teknologi dibayar lebih tinggi secara purata? Menurut tinjauan baru-baru ini, data yang dikumpul daripada pelbagai sumber, purata gaji Pemimpin Analisis Data adalah lebih daripada AS$ 400,000.

Adakah anda tahu bahawa pengurus yang mampu membuat keputusan berasaskan teknologi memerlukan gaji yang lebih tinggi secara purata? Pemimpin Analitis Data, sebagai contoh, memperoleh gaji purata melebihi AS$400,000, mengikut tinjauan terbaru.

Bersedia untuk menonjol dan maju dalam kerjaya anda?

Sertai kami di ESDST, institusi anda yang dipercayai yang melengkapkan anda untuk menyerlah dalam landskap teknologi yang sentiasa berkembang!

Testimoni Pelajar

Ciri-ciri Kampus

Pusat Pengajian Sains & Teknologi Data Eropah (ESDST) mempunyai 2 kampus - Kampus Dalam Talian dan Kampus Perancis.

Kampus Dalam Talian membolehkan anda belajar 24/7, memperibadikan pengajian anda dan belajar mengikut kadar anda sendiri. Penyelidikan mengatakan bahawa seseorang hanya mengingati 30-40% pengajaran dalam kelas, namun dengan kampus dalam talian kami, anda boleh menjeda rakaman Profesor, mendengarnya semula, belajar semula dan berlatih lagi dan lagi untuk menyerlahkan pembelajaran anda.

Kampus Perancis kami terletak di Châteauroux, terletak di tengah-tengah Perancis, mempunyai komuniti yang bertenaga dengan 60,000 penduduk dan terletak di lokasi yang sesuai hanya dalam jarak 2 jam perjalanan dengan kereta api yang indah dari Paris. Lokasi strategik ini membuka dunia peluang untuk meneroka destinasi terkenal Perancis, dan berada di lokasi yang selamat.

Kemudahan pengajaran adalah luar biasa: bilik darjah yang lengkap, makmal bahasa yang unik di Eropah, makmal komputer, rumah sakit, dsb. Infrastrukturnya sangat unik : restoran dengan dapur dan pilihan untuk pelajar membeli perkhidmatan makan penuh bulanan (3 X hari), padang bola sepak profesional yang digunakan oleh pasukan bandar, tenis, badminton, bola tampar dan gelanggang bola keranjang, meja pingpong, bar dengan meja pool dan TV skrin besar, semuanya boleh diakses oleh pelajar dan terletak di dalam kawasan kampus. Studio-studio tersebut akan digunakan untuk menjadi tuan rumah kepada 200 atlet semasa Sukan Olimpik Paris 2024, dan mempunyai standard yang sangat tinggi (termasuk pembersihan, tuala dan cadar). Pengangkutan awam percuma dengan bas ditawarkan untuk pelajar pergi dan balik dari pusat bandar dan kawasan membeli-belah, dan jalan berbasikal dengan pilihan sewa basikal juga disediakan.

  Kemasukan

  Sila rujuk laman web kami untuk syarat kemasukan terperinci.

  Sekiranya anda ingin bercakap dengan seseorang, sila lihat sama ada anda boleh menghadiri Rumah Terbuka kami yang seterusnya. Kami mengadakan rumah terbuka kami dengan sekolah rakan kongsi kami Rushford Business School yang menawarkan pendidikan Pengurusan.

  Sila klik di sini untuk mendaftar untuk Rumah Terbuka:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Jika anda tidak sabar menunggu rumah terbuka seterusnya, sila tulis e-mel di [email protected]

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Pusat Pengajian Sains & Teknologi Data Eropah (ESDST) menjemput permohonan dari seluruh dunia. Untuk membantu pelajar yang mata wang negaranya tidak begitu kukuh, untuk memotivasikan pelajar yang mencapai akademik dan penyelidik, dsb. kami menawarkan pelbagai biasiswa pada pelbagai masa.

  Kami adalah sekolah perniagaan swasta, dan oleh itu kami perlu mengenakan bayaran, namun pada masa lalu pelajar negara berpendapatan rendah telah dapat memperoleh sehingga 40% biasiswa.

  Sila buat permohonan biasiswa bersama permohonan percuma yang tidak mengikat. Pasukan kemasukan kami akan dapat menyemak dan kembali dengan biasiswa yang ditawarkan.

  Lokasi

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Soalan