Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

pengenalan

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Rakan ACAMS dari Itali

European School of Banking Management dilahirkan lebih 25 tahun yang lalu. Dalam suku abad ia telah menamatkan pengajian beribu-ribu pelajar dan membanggakan di kalangan pelanggannya kumpulan terpenting dalam sektor perbankan, insurans dan perjudian.
Bahagiannya, Sekolah Anti Pengubahan Wang Haram & Pematuhan Itali, telah menjadi tempat rujukan pakar dalam sektor ini. Diploma Sarjana Anti Pengubahan Wang Haram / CFT diluluskan di peringkat Eropah dan diiktiraf oleh pakar sebagai latihan tertinggi Itali dan antarabangsa dalam bidang itu.

Sekolah melatih pengurus dan pakar anti-pengubahan wang haram dan mengeluarkan pensijilan kemahiran yang diperoleh dengan mematuhi arahan EU, di kawasan AML, juga melatih dan memperakui pakar dalam KYC, Pematuhan dan CFT.Scuola Italiana Anti-Pengubahan Wang Haram dan Pematuhan telah dipilih sebagai satu-satunya rakan kongsi Itali oleh ACAMS (Persatuan Pakar Pencegahan Pengubahan Wang Haram), organisasi antarabangsa terbesar yang berdedikasi untuk meningkatkan pengetahuan dan kepakaran profesional yang mengenal pasti dan mencegah jenayah kewangan.

Lokasi

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Itali

   • Bari

    Bari, Itali

    Soalan