Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

pengenalan

Mengenai EBU

183456_milestone.png

Kenyataan Misi

European Business University Luxembourg berkomitmen untuk mencapai dan mengekalkan tradisi kecemerlangan akademik dengan memastikan ia berada di barisan hadapan inovasi yang berkembang. EBU akan berusaha untuk menjadi penanda aras pendidikan berkualiti bertaraf dunia dengan menarik tenaga kerja dan fakulti wanita dan lelaki dari latarbelakang budaya yang disokong secara aktif.

Untuk menyokong misinya, EBU:

  • Akan bertindak sebagai sumber intelektual dan platform untuk komuniti global;
  • Akan sentiasa menjaga standard etika;
  • Akan menjadikan pendidikan dapat diakses, adil dan berpatutan kepada masyarakat global;
  • Akan memenuhi keperluan masyarakat global melalui pelbagai program;
  • Akan menyediakan persekitaran transkultur.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

Artikel Mengenai Pendidikan Dalam Talian

European Business University di Luxembourg telah berkembang dari Pembelajaran Berkekuatan Teknologi - Afrika, Asia dan Amerika (TEL-A) yang diasaskan untuk menyediakan sistem pendidikan yang lebih seimbang dan saksama. Kedua-dua entiti terbentuk dan berpangkalan di Grand Duchy of Luxembourg.

European Business University of Luxembourg (EBU) adalah Kerajaan Luxembourg yang berdaftar Asbl. (persatuan bukan untung) pendaftaran No. F12020. Mengadakan pelbagai perkongsian dan kursus dalam talian khusus, EBU menjemput anda untuk membolehkan kami membantu memenuhi matlamat anda untuk kemajuan peribadi dan profesional. Pasukan kepimpinan kami didedikasikan untuk memenuhi misi pendidikan universiti untuk mengekalkan tradisi kecemerlangan akademik dengan memastikan pendidikan bertaraf dunia disediakan oleh pasukan fakulti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang merupakan pakar utama.

EBU komited terhadap idea inovasi yang berkembang. Inilah semangat yang dapat ditemui dalam setiap aspek program dalam talian dan aktiviti kami: dari fakulti dan kakitangan sokongan yang penuh semangat dan bermotivasi kami kepada rangkaian pelajar dan rakan universiti global kami. Dalam hal ini, semua EBU Sijil akademik yang dikeluarkan dapat disahkan melalui blok Ethereum. Butiran tentang bagaimana sijil ini boleh disahkan boleh didapati dari pasukan Pentadbiran kami.

EBU berpegang kepada Triple Bottom Line dalam perintah ini; Orang, Planet, Keuntungan. Kami juga bercita-cita untuk menyokong Matlamat Pembangunan Lestari PBB.

Belajar dan berkembang dengan EBU Online dari mana saja di dunia, di mana sahaja anda berada dalam kerjaya anda.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Lokasi

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Soalan