Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

pengenalan

banner_quienes_somos_011

Kolej Universiti EUROAULA ialah sebuah institusi yang ditubuhkan pada tahun 1987 dan khusus dalam latihan pelancongan. Sejak 1997, EUROAULA bergabung dengan Universiti Girona , menawarkan Ijazah dalam Pelancongan, Ijazah Berganda dalam Pelancongan dan Hospitaliti Antarabangsa dan Pengurusan Pelancongan, serta ijazah Sarjana dan Pasca Siswazah. Oleh itu, pengajian universiti tersebut adalah rasmi dan diiktiraf sepenuhnya.

Begitu juga, Euroaula ialah pusat yang diiktiraf oleh Jabatan d´Ensenyament of the Generalitat of Catalonia , untuk mengajar Pengajian Tinggi Latihan Vokasional dengan pensijilan rasmi DOGC ENS/2116/2002/ pada 8 Julai.

Kami adalah institusi pendidikan khusus dalam pelancongan dengan kerjaya inovasi pedagogi . Di EUROAULA, kami melatih profesional masa depan sektor pelancongan dengan menggunakan pengetahuan teori dan kajian kes sebenar.

Pengalaman mengajar kami yang mencukupi memberi pengiktirafan kepada kami sebagai pemimpin dalam latihan vokasional, meletakkan kepada pelajar kami alat yang diperlukan untuk memperoleh pengetahuan yang mereka perlukan untuk latihan dan pembangunan peribadi mereka, menyediakan mereka untuk pasaran kerja yang berdaya saing dan dalam transformasi yang berterusan.

Selain itu, kami adalah sebahagian daripada Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , sebuah Organisasi Antarabangsa yang bertujuan untuk mempromosikan Hotel dan Sekolah Pelancongan Eropah.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 ialah piawaian antarabangsa yang menetapkan keperluan untuk kualiti latihan sistem pengurusan di Sekolah Pelancongan Universiti Euroaula. Objektif utama ialah peningkatan berterusan dalam kualiti sukatan pelajaran dan program latihan kami.

Oleh itu, program pendidikan kami telah diperakui sejak 2007, dan Euroaula mengatasi semakan tahun demi tahun dengan kejayaan, yang dijalankan oleh Bureau Veritas.

Euroaula104

Lokasi

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Soalan