Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management MBA dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara
European Institute of Applied Science and Management

MBA dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara

Prague, Republik Czech

12 Months

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Pelancongan ialah salah satu perniagaan yang paling pesat berkembang hari ini, dan firma terus memerlukan pengetahuan berguna daripada pengurus yang bersedia dari segi akademik. MBA EIASM dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara menyiasat teori, teknik dan model perniagaan dalam bidang pelancongan dan pengurusan acara.

Graduan MBA sering bekerja di hotel, industri hospitaliti, agensi pelancongan, rantaian makanan antarabangsa dan nasional, katering, dll. Graduan MBA dalam Pelancongan, Hospitaliti dan Pengurusan Acara boleh menerima tawaran yang kaya untuk tugas mereka dalam projek luar pesisir dan boleh mengendalikan pelanggan berprofil tinggi .

Fakta Utama

Tempoh: 12-18 bulan

Tarikh Akhir Permohonan: 28 Februari, 31 Mei, 31 Julai, 30 September, 30 November

Online

Yuran Pengajian: 4900 EURO

Kenapa kita?

Kursus dalam talian bila-bila masa di mana sahaja

Kami yakin bahawa pengurus adalah orang yang sangat sibuk dan oleh itu kami menawarkan pengajian MBA interaktif di mana pelajar berhubung dengan pensyarah untuk berunding sekiranya diperlukan dan pada masa yang sama dapat maju secara individu bila-bila masa menggunakan bahan kajian dalam talian kami.

Jaminan kualiti

  • Setiap kursus pengkhususan diajar oleh pensyarah yang berpengalaman dalam sektor tertentu. Kami memilih pensyarah yang sesuai untuk setiap pengkhususan walaupun dalam mata pelajaran teras untuk memberikan pelajar perkhidmatan pendidikan yang terbaik.
  • Untuk setiap kursus MBA, kami menawarkan kelas tambahan dalam keadaan tertentu yang mungkin anda lalui tanpa kos tambahan. Pelajar yang berpuas hati dan gembira adalah kunci kejayaan kita semua!
  • Program MBA kami semua ditauliahkan.

Akreditasi

“ European Institute of Applied Science and Management diakreditasi oleh Perkhidmatan Akreditasi untuk Sekolah, Kolej dan Universiti Antarabangsa (ASIC). Institusi telah memperoleh status Perdana dengan ASIC untuk bidang operasinya yang terpuji. Akreditasi ASIC membantu pelajar dan ibu bapa membuat pilihan yang lebih termaklum dan juga akan membantu sekolah, kolej, universiti, penyedia latihan atau penyedia pendidikan jarak jauh, menunjukkan kepada badan pelajar antarabangsa bahawa mereka adalah institusi berkualiti tinggi.

ASIC diiktiraf oleh UKVI di UK, merupakan ahli Kumpulan Kualiti Antarabangsa CHEA (CIQG) di Amerika Syarikat dan disenaraikan dalam Direktori Antarabangsa mereka, merupakan ahli BQF (British Quality Foundation), dan merupakan ahli institusi EDEN (Jarak Eropah dan Rangkaian E-Pembelajaran).

Kami juga telah menjadi ahli QISAN (Rangkaian Kajian Luar Negara Berkualiti Antarabangsa). Pada masa ini, kami menawarkan program sarjana muda, sarjana dan kedoktoran baharu.

Kemasukan

Kurikulum

Biasiswa dan Pembiayaan

Yuran Pengajian Program

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan