Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

pengenalan

Kisah anda menulis

Selamat datang / a sekolah sebagai Creative Writing dalam Bahasa Sepanyol di dunia, selamat datang / Lelaki Escuela de Escritores :

Kita semua mempunyai cerita untuk memberitahu dan kita boleh mencari cara terbaik untuk melakukannya. Kerana, ya, anda boleh belajar untuk menulis. Penulisan adalah satu kemahiran dan seperti kraf, langkah pertama adalah untuk mengetahui dan menguasai teknik-teknik yang membolehkan anda untuk menjalankan ia masterfully. Mengajar kraf ini adalah raison d'etre of Escuela de Escritores . Belajar bukan sahaja dalam jangkauan genius disentuh oleh jari ilahi atau diberkati dengan gen penulisan: ketahui setiap hari selama lima belas tahun beribu-ribu orang telah melalui laman web kami dan bilik darjah maya.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

Apabila kerja yang dilakukan masterfully, ia menjadi seni apabila ia datang kepada seni dan juga bercakap mengenai orang-orang yang tidak ketara yang bakat atau inspirasi. Talent tidak belajar, tetapi mempunyai sedikit atau banyak, boleh berkembang di dalam persekitaran yang sesuai. Penulis sentiasa diperlukan untuk mengelilingi dirinya dengan penulis-penulis lain untuk panduan atau nasihat (ingatlah bulatan sastera atau hubungan dgn tulisan antara banyak daripada mereka). Escuela de Escritores adalah satu tempat pertemuan untuk penulis Sepanyol dari seluruh dunia, masyarakat untuk berkongsi pengalaman menulis dengan bandmates anda, dipandu oleh ramai guru yang terbaik dalam penulisan kreatif dalam Bahasa Sepanyol.

Kerana menulis permulaan adalah hanya permulaan. Terdapat ramai penulis yang apabila ditanya mengapa mereka menulis, adakah anda mengambil masa yang berjam-jam di hadapan halaman yang kosong, bertindak balas dengan dua perkataan: lebih hidup. Seorang penulis hidup banyak nyawa: dadanya dan dia mendapati dalam dirinya. Sesuatu yang rosak apabila kita menulis bahawa lapisan ketakutan yang memisahkan kita dari dunia, emosi benar. Di sisi lain kita dilahirkan fakta yang rapuh yang penulis belajar untuk menjaga sehingga mereka bertemu dalam frasa yang, dengan kesabaran dan banyak kemahiran, berakhir menjadi cerita, novel, skrip filem, puisi, seni, kehidupan.

70090_007ec.jpg

Jika keinginan anda adalah untuk melatih anda sebagai seorang penulis, bermula pada rahsia dan teknik pekerjaan yang mencabar dan menarik, tidak mengecewakan. Kami tidak menjanjikan kejayaan, dan beribu-ribu pembaca, serta ketidakselesaan of Fame, kemuliaan ini sastera yang beberapa mengelirukan dengan menjadi seorang penulis; tetapi kita boleh menjamin latihan pepejal, menyeluruh dan berstruktur yang membolehkan anda belajar semua teknik-teknik dan sumber perdagangan: Latihan di mana anda boleh pergi tentang membina suara dan ucapan anda, bahawa kehidupan yang berdegup dalam diri anda dan hanya anda anda boleh bergantung kepada.

Lokasi

  • Spain Online

    Spain Online, Sepanyol

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Soalan