Keystone logo
ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

pengenalan

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan ENYD adalah institusi pendidikan yang khusus dalam latihan pascasiswazah, yang tujuan utamanya adalah untuk memudahkan pengambilalihan kompetensi utama yang diperlukan oleh profil profesional melalui metodologi praktikal 100% yang terpakai kepada persekitaran kerja dari hari ke hari

Selama hampir 20 tahun pengalaman, lebih daripada 48,000 pelajar dari 50 kebangsaan yang berbeza telah memutuskan untuk mempercayai model pedagogi ENyD. Antara bidang kajiannya adalah: pengurusan perniagaan, tenaga boleh diperbaharui, pengurusan dan protokol acara, pemasaran digital, perakaunan dan kewangan, perundingan perniagaan, pengurusan perniagaan, pengurusan data besar atau bakat, dapat memilih antara tahap latihan yang berbeza, seperti kursus pengkhususan universiti, sarjana atau MBA rasmi.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Sekolah Perniagaan dan Pengurusan ENyD mempunyai latihan dalam talian, yang membolehkan pelajar mempunyai keserasian yang lebih besar antara kehidupan akademik dan pekerjaan mereka; pergi ke kelas maya, mengakses manual 100% yang dikemas kini, menyelesaikan latihan interaktif, dll. Mengira ini dengan bantuan tutor khusus dan penyelaras profesional sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang soalan.

Di samping itu, ENyD menawarkan bantuan kewangan dan biasiswa untuk memudahkan akses ke latihan berkualiti. Mengenai akses ke pasaran buruh, School of Business and Management menawarkan pelajarnya pekerjaan dan pekerjaan magang yang lengkap, dengan perjanjian dengan lebih dari 4.000 syarikat.

Lokasi

Lokasi
  • ENyD Madrid Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID, , Madrid

Soalan