Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

pengenalan

Mengenai Sekolah Pengurusan & Pengurusan Pentadbiran (Sekolah Perniagaan EMAS)

Sekolah Pengurusan dan Pentadbiran Eurasian (EMAS), Rusia adalah salah satu sekolah perniagaan utama MBA di Eropah Tengah dan Timur.

Salah satu pakar terbaik dalam PENGURUSAN STRATEGIK, yang merupakan kecekapan utama untuk CEO yang bekerja di pasaran yang kompetitif, berusaha untuk mencapai kecemerlangan perniagaan dan kemajuan kerjaya.

Salah satu sekolah perniagaan konsultasi bukan akademik terkemuka di Dunia.

EMAS berada dalam Top-900 sekolah perniagaan terbaik di Dunia - 2 Palmes Award: SEKOLAH PERNIAGAAN BAIK DENGAN PENGARUH WILAYAH YANG SUKSES , Sekolah Perniagaan Eduniversal ranking 2018 (Perancis).

Pejabat Perniagaan Perniagaan EMAS dibuka di Moscow dan Nizhny Novgorod.

Program EMAS mempunyai 3 format: sepenuh masa di kampus, sambilan (pembelajaran campuran) dan dalam talian.

Latihan pada setiap program dijalankan di (1) Bahasa Inggeris atau (2) Bahasa Rusia - sehingga pilihan pelajar.

MBA, MBA EKSEKUTIF, LATIHAN DBA & PERNIAGAAN UNTUK MENGURUS DARI MANA DI DUNIA!

Belajar bersama dengan orang-orang dari Kesatuan Eropah, Amerika Syarikat, Rusia, Kanada, Jepun, Australia, China, India, Hong Kong, Singapura dan tempat-tempat lain dari seluruh dunia!

Anda akan menyertai rangkaian yang benar-benar global, meningkatkan pendapatan anda dan membina kerjaya di mana sahaja anda mahu!

Jarak (100% dalam talian) format / pembelajaran campuran / format sepenuh masa di kampus sehingga pilihan anda.

APAKAH BENAR-BENAR MEMBANTU US UNTUK MENGURANGKAN DARIPADA SEKOLAH PERNIAGAAN LAIN?

EMAS adalah salah satu dari beberapa sekolah perniagaan PELAKSANAAN di Dunia, SATU PAKAR YANG TERTULIS DALAM PENGURUSAN STRATEGIK DALAM DUNIA - kecekapan utama untuk pengurus dan pemilik perniagaan yang berjaya.

 • Kami adalah salah satu dari sedikit di dunia. EMAS telah mendapat perkembangan metodologi tersendiri dalam bidang strategi strategik dan strategi pembangunan perniagaan, bermula dari analisis dan ramalan pasaran, dan berakhir dengan mengenalpasti pasaran, pengurusan dengan objektif, sistem motivasi dan pembangunan budaya korporat. Ini adalah alat praktikal yang sebenar untuk pembangunan perniagaan, yang jauh lebih cekap, daripada PEST (EL) yang diketahui umum, lima kekuatan Porter atau SWOT dan sebagainya. Hanya sebilangan kecil sekolah perniagaan Amerika dan Barat yang Barat mempunyai alat praktikal seperti EMAS.
 • Kami berunding dengan sekolah perniagaan lain mengenai bagaimana untuk mengajar pengurusan strategik. Terdapat beberapa sekolah perniagaan di seluruh dunia yang membeli lesen daripada kami untuk menyampaikan program Pengurusan Strategik EMAS.
 • Kami sentiasa meningkatkan kompetensi kami dengan melibatkan diri dalam projek perundingan rumit. Kami sangat terlibat dalam amalan perniagaan melalui perundingan dan membangunkan strategi perniagaan untuk syarikat-syarikat sebenar - tidak kira sama ada mereka kecil, sederhana atau besar.

EMAS MBAs kedudukan dalam kedudukan National & Global

 • EMAS menjadi 1st di antara Sekolah Perniagaan dengan MBA dalam talian di Rusia, ranking Rusia Kebangsaan 2019
 • EMAS menjadi 1st di antara Sekolah Perniagaan dengan MBA pembelajaran campuran di Rusia, ranking Rusia Kebangsaan 2019
 • EMAS datang ke 2 di kalangan Sekolah Perniagaan dengan MBA sepenuh masa di kampus di Rusia, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • TOS-14 antara program MBA terbaik di Eropah Tengah dan Timur, Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • TOT-20 antara program Executive MBA terbaik di Eropah Tengah dan Timur, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • TOT-200 di antara program MBA & Eksekutif MBA yang terbaik di seluruh dunia, Tthe Eduniversal Best Master Ranking 2019.

Lokasi

 • Moscow

  Moscow, , Moscow

 • Nizhny Novgorod

  Нижний Новгород, Нижне-Волжская набережная, д. 7/2, офис 21., 603001, Nizhny Novgorod

  • Russia Online

   Russia Online, Rusia

   • Kyiv

    Kyiv, Ukraine

    • Minsk

     Minsk, Belarus

     • Almaty

      Almaty, Kazakhstan

      Soalan