Keystone logo
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

pengenalan

Kursus Bahasa Inggeris Dalam Talian untuk Remaja dan Orang Dewasa yang Lebih Tua

Kursus belajar sendiri dalam talian dan kursus dalam talian yang diajar

Kajian kendiri dalam talianEJO menawarkan 9 pakej kursus dalam talian yang berbeza untuk remaja dan dewasa yang lebih tua. Semua pelajar memerlukan sambungan internet dan peranti (kebanyakannya mudah alih dan mereka hanya memuat turun aplikasinya).Pakej yang ditawarkan terdiri daripada kursus Bahasa Inggeris Akademik dua komponen hingga kursus Bahasa Inggeris Perniagaan lima komponen. Sebagai contoh, pakej kursus Down to Business Achiever terdiri daripada Business Talking, Business Vocabulary dan tiga komponen Business Writing di peringkat B2. Kursus Praktik Bahasa Inggeris di peringkat A2 ke atas dimulakan dengan ujian diagnostik dan kemudian program memilih jalan pelajaran yang akan diikuti oleh pelajar. Kursus tahap A1 pelajaran telah dipilih.

Diajar kursus dalam talian

EJO menawarkan kursus Bahasa Inggeris Akademik, Bahasa Inggeris Perniagaan, Bahasa Inggeris Umum dan penyediaan peperiksaan yang diajar. Sebelum kursus anda dimulakan, anda akan menyelesaikan ujian Bahasa Inggeris dan Analisis Keperluan. Anda mempunyai perbincangan terperinci dengan ahli pasukan EJO mengenai tujuan dan objektif kursus anda dan mengenai bidang bahasa tertentu yang ingin anda kembangkan. Apa sahaja keperluan anda, guru anda merancang program untuk menemuinya. Pelajaran berdurasi 60 minit dan anda boleh mempunyai sedikit atau sebanyak pelajaran yang anda perlukan.

Semua guru adalah guru EFL yang berkelayakan bekerja dengan EJO. Serta masa pelajaran yang diajar, pelajar juga akan menerima tugas tambahan untuk diselesaikan. Semua peserta mendapat sijil setelah berjaya menyelesaikan kursus. Pelajaran akan dilakukan dengan menggunakan zoom atau platform yang serupa.


Kenapa pilih kami?

Memilih kursus bahasa yang paling sesuai sangat penting kerana ia adalah untuk membuat pelaburan untuk masa depan. Sama ada anda mencari kursus dalam talian yang diajar atau pakej kursus yang hanya dalam talian dan belajar sendiri untuk diri sendiri, ahli keluarga anda atau salah seorang pekerja anda, kami pasti bahawa jawapannya adalah Belajar Bahasa Inggeris dengan kami!

106992_106948_Smiley.jpg

Lokasi

  • Alton

    Alton, United Kingdom

    Soalan