Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

pengenalan

Institut Pengurusan Eropah membayangkan komuniti pembelajaran dan penyelidikan dalam talian abad ke-21 yang berbeza di mana para profesional bekerjasama dan belajar cara menggunakan pengetahuan untuk mencari penyelesaian jangka pendek dan jangka panjang untuk organisasi mereka dan menjana perubahan positif dalam pekerjaan mereka dan dalam kehidupan mereka.

Pembelajaran di EIM adalah tentang membina kecekapan profesional abad ke-21 yang pelajar boleh memohon serta-merta di tempat kerja dan dalam kehidupan mereka. Inilah cara kami berusaha untuk menjadikan anda seorang profesional untuk berkembang dan mengangkat tangan anda ke udara.

Kecekapan ini meliputi kecekapan akademik dan metodologi bersama-sama dengan meningkatkan kecekapan sosial dan peribadi pelajar yang diperlukan untuk berdaya saing dalam pasaran buruh sekarang dan pada masa hadapan.

Kami menggunakan kaedah didaktik yang diperibadikan, berpusatkan pelajar dan sangat interaktif yang disampaikan oleh pasukan fakulti antarabangsa dengan profesor dan jurulatih dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman profesional. EIM menggunakan teknologi dan metodologi pembelajaran dalam talian bersepadu untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran para pelajar secara berterusan.

100% pembelajaran interaktif dalam talian

Kami membayangkan pendekatan pembelajaran dalam talian abad ke-21 yang berbeza.

Kami menggunakan kaedah pembelajaran tutorial Oxbridge yang terkenal. Kaedah ini adalah berdasarkan sesi tutorial interaktif di mana pelajar akan diperkenalkan kepada teori digabungkan dengan tugasan mingguan yang melibatkan pembacaan artikel saintifik dan profesional dan penyediaan tugasan bertulis dalam bentuk kertas akademik, kajian kes antarabangsa, dan, di mana mungkin kehidupan- kajian kes dengan syarikat antarabangsa atau berdasarkan organisasi anda sendiri.

Pelajar akan menerima suapan mingguan ke hadapan daripada rakan sebaya dan pensyarah. Kaedah pembelajaran juga akan merangkumi bengkel pembangunan strategi dan perbahasan, dan pembentangan oleh pemimpin perniagaan. Sokongan itu termasuk sesi bimbingan individu secara tetap untuk mengembangkan lagi kecekapan strategik dan kepimpinan pelajar semasa program MBA.

Bahan kelas, tugasan dan penggredan diurus dalam talian melalui platform pembelajaran EIM, termasuk persidangan video untuk menyokong tutorial dan sesi bimbingan. Penggredan diurus dan tersedia melalui platform maklumat pelajar EIM Smartsheet.

Di mana anda boleh menggunakan ijazah anda?

Program institusi dan Ijazah kami diiktiraf sepenuhnya oleh Pihak Berkuasa Pendidikan Lanjutan dan Tinggi Malta (MFHEA). Dengan akreditasi ini, program ijazah anda boleh diiktiraf di banyak negara. Ini membolehkan anda melanjutkan pelajaran anda di negara yang berbeza, dan anda boleh mendapat pengiktirafan kemahiran dan kecekapan anda dalam pasaran buruh geografi yang lebih luas.

Untuk membolehkan pengiktirafan di negara lain, Malta mengambil bahagian dalam apa yang dipanggil rangka kerja meta, yang membolehkan kelayakan kebangsaan dibandingkan dan tahap mereka diiktiraf di negara yang berbeza, lihat Laporan Rujukan MFHEA 2016.

Penyertaan Malta dalam Rangka Kerja Kelayakan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah membayangkan bahawa ijazah anda juga boleh diiktiraf di 49 negara anggota Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA), termasuk semua ahli Kesatuan Eropah, Kawasan Ekonomi Eropah serta lapan negara Eurasia Negara anggota EHEA.

Begitu juga, penyertaan Malta dalam Rangka Kerja Kelayakan Transnasional menjadikan ijazah anda boleh diiktiraf di 31 negara anggota Komanwel di Afrika, Asia, Caribbean, Eropah dan wilayah Pasifik Negara Anggota Komanwel TQF.

186882_186845_TICKET.hs_file_upload-AACSB-logo-member-color-RGB1.jpg

Institut Penyelidikan EIM

Para penyelidik Institut Penyelidikan EIM mempunyai pengalaman yang luas dalam penyelidikan akademik dan gunaan dalam topik yang berkaitan dengan bidang pengajian Institut Pengurusan Eropah, termasuk kaedah penyelidikan, pengurusan, keusahawanan, kemampanan, pengantarabangsaan perniagaan, transformasi digital, fintech, mesin pembelajaran, sains data, AI, model perniagaan berasaskan platform, dsb. Beberapa topik penyelidikan semasa kami ialah:

  • Kepantasan Pengantarabangsaan Firma Berteknologi Tinggi Inovatif
  • Kajian Kes Langsung dalam Pendidikan Tinggi
  • Kesaksamaan Strategi Harga Dinamik
  • Reka Bentuk Kajian Kes Pelbagai sebagai Metodologi Penyelidikan
  • Mobiliti Mampan
  • Mobiliti Pintar dan Integrasi Pengangkutan Awam di Amerika Latin

Pasukan penyelidik berpengalaman kami telah menerbitkan dan membentangkan beberapa ratus artikel akademik dalam jurnal semakan rakan sebaya atau di persidangan akademik dengan beberapa ribu petikan. Kebanyakan mereka juga merupakan ahli lembaga editorial jurnal akademik. Kami sentiasa berharap untuk bertemu penyelidik bermotivasi yang ingin menjadi sebahagian daripada pasukan kami.

Soalan