Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

pengenalan

Institut Pendidikan Tinggi Eropah ialah institusi pendidikan lanjutan yang menawarkan program pascasiswazah dan sarjana dalam talian berkualiti tinggi yang menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam ekonomi sedang pesat membangun. Misi kami adalah untuk memupuk kecemerlangan akademik dan pencapaian pelajar melalui pengalaman pendidikan yang transformatif dan boleh diakses dengan tumpuan yang kuat pada inovasi, teknologi dan kreativiti. Diakreditasi oleh MFHEA - Pihak Berkuasa Pendidikan Lanjutan & Tinggi Malta, dengan nombor lesen 2023-05, institusi ini mengguna pakai sistem pendidikan yang ketat, inklusif dan mudah diakses yang diilhamkan oleh prinsip dan piawaian kualiti yang ditetapkan oleh EHEA - Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah.

Kami menyediakan pemimpin yang bertanggungjawab untuk mengubah Perniagaan dan Masyarakat

Objektif utama kami adalah untuk membangunkan pemimpin global masa depan, dengan menyediakan persekitaran pendidikan dalam talian yang menyokong yang menggalakkan bakat dan potensi individu, menerima perspektif yang berbeza, dan memupuk pemikiran kritis dan kemahiran menyelesaikan masalah.

Ijazah sarjana dalam talian berkualiti tinggi yang boleh diakses oleh Khalayak Global

Program induk EHEI membolehkan pelajar yang mempunyai pelbagai latar belakang dan umur untuk memperoleh ijazah bertauliah dengan belajar pada bila-bila masa dan dari mana-mana sahaja, terima kasih kepada sokongan profesor yang cemerlang dan pemimpin industri yang diiktiraf. Ijazah sarjana kami direka untuk bertindak balas kepada permintaan pasaran buruh yang semakin meningkat melalui kurikulum inovatif berkualiti tinggi yang tersedia dalam format yang mudah dan fleksibel.

Model pendidikan dalam talian institusi menawarkan banyak kelebihan kepada pelajar seperti kemungkinan untuk menetapkan kadar pembelajaran mereka sendiri, untuk mengimbangi kerja dan belajar, dan menerima kehadiran tersuai berdasarkan keperluan individu dan tahap keupayaan. Terima kasih kepada alatan teknologi yang berbeza, pelajar boleh meningkatkan kerjaya mereka dan mengekalkan kelebihan profesional mereka sambil bertukar-tukar pengetahuan dan pengalaman mereka dengan rakan sebaya dan guru dalam komuniti berbilang budaya.

 • Diterima di peringkat antarabangsa
 • Kelas dalam talian yang menarik dan interaktif
 • Pembelajaran yang fleksibel dan diperibadikan
 • Peperiksaan dan penilaian dalam talian
 • Sokongan kewangan dan biasiswa

Akreditasi

Institut Pendidikan Tinggi Eropah ialah institusi pendidikan lanjutan yang menawarkan program pascasiswazah dan sarjana dalam talian berkualiti tinggi yang menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam ekonomi sedang pesat membangun. Misi kami adalah untuk memupuk kecemerlangan akademik dan pencapaian pelajar melalui pengalaman pendidikan yang transformatif dan boleh diakses dengan tumpuan yang kuat pada inovasi, teknologi dan kreativiti.

Diakreditasi oleh MFHEA - Pihak Berkuasa Pendidikan Lanjutan & Tinggi Malta, dengan nombor lesen 2023-05, institusi ini mengguna pakai sistem pendidikan yang ketat, inklusif dan mudah diakses yang diilhamkan oleh prinsip dan piawaian kualiti yang ditetapkan oleh EHEA - Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah.

Program dalam talian

Program dalam talian EHEI membolehkan pelajar yang mempunyai pelbagai latar belakang dan umur untuk memperoleh ijazah bertauliah dengan belajar pada bila-bila masa dan dari mana-mana sahaja, terima kasih kepada sokongan profesor yang cemerlang dan pemimpin industri yang diiktiraf. Ijazah sarjana kami direka untuk bertindak balas kepada permintaan pasaran buruh yang semakin meningkat melalui kurikulum inovatif berkualiti tinggi yang tersedia dalam format yang mudah dan fleksibel.

Model pendidikan institusi menawarkan pelajar dari peringkat umur yang berbeza banyak kelebihan seperti kemungkinan untuk meneruskan pekerjaan mereka sambil mengejar kelayakan akademik, untuk maju dalam kerjaya mereka, dan untuk berinteraksi dan bertukar pengetahuan dan pengalaman mereka dengan rakan sebaya dan guru dalam komuniti berbilang budaya.

Matlamat Institusi

Misi dan matlamat Institusi diilhamkan oleh prinsip jaminan kualiti dan oleh sistem penilaian berterusan yang bertujuan untuk menilai dan keberkesanan pengajaran melalui kepuasan, keputusan, prestasi dan penempatan pelajar.

Matlamat institusi utama ialah

 • Untuk menawarkan program ijazah profesional berkualiti tinggi yang direka untuk mengambil kira keperluan pasaran kerja yang semakin meningkat
 • Untuk membina komuniti dan memperkayakan kehidupan pelajar dengan menggalakkan pertumbuhan pendidikan dan profesional
 • Untuk menggalakkan pembelajaran berpusatkan pelajar di semua peringkat, disokong oleh sumber teknologi dan dibimbing oleh fakulti dan kakitangan yang berkelayakan
 • Memberi pengalaman pendidikan yang cemerlang melalui perkhidmatan sokongan akademik dan pentadbiran
 • Untuk memupuk kerjasama dan perkongsian penyelidikan antara institusi lain dengan objektif yang sama

Kemasukan

Cara memohon

 • Jadualkan panggilan orientasi.
 • Isi borang permohonan dalam talian dan serahkan dokumen anda.
 • Semak dan pilih biasiswa dan pilihan pembayaran.
 • Terima maklum balas rasmi daripada jawatankuasa kemasukan melalui e-mel.
 • Lengkapkan dokumen pendaftaran dan mulakan pengajian anda.

Terima Orientasi khusus

Jabatan kemasukan kami menyokong bakal pelajar dan pemohon untuk mendapatkan maklumat mendalam tentang program kami, syarat kemasukan, proses permohonan dan pendaftaran serta sokongan kewangan dan biasiswa.

Dengan pasukan kaunselor kemasukan profesional, kami dapat menjawab soalan khusus setiap pelajar dan memberikan semua maklumat yang anda perlukan.

Jadualkan panggilan

Sila pilih slot masa 15 minit* dalam tempoh dua minggu akan datang untuk pilihan telefon atau panggilan audio/video WhatsApp anda.

Jika semua slot telah penuh, kami akan membuka slot baru setiap minggu, jadi teruskan menyemak semula! Anda akan dihubungi dengan butiran mesyuarat, termasuk cara menyertai mesyuarat anda, sebaik sahaja anda mendaftar. Kami berharap dapat bertemu dengan anda tidak lama lagi!

Proses Kemasukan

Untuk diterima masuk ke ijazah sarjana di Institut Pendidikan Tinggi Eropah, pelajar mesti memegang ijazah sarjana muda dan peringkat bahasa Inggeris pertengahan yang diperakui oleh sekolah Inggeris atau melalui ujian dan temu duga bahasa Inggeris dalaman yang akan ditadbir oleh institusi.

Pelajar juga mesti melengkapkan dan menyerahkan borang pendaftaran yang merupakan sebahagian daripada proses kemasukan. Borang pendaftaran termasuk soalan khusus yang berkaitan dengan latar belakang akademik dan profesional terdahulu pemohon, pengiktirafan merit dan sijil atau kelayakan profesional yang lain.

Untuk menggalakkan integrasi dan kesaksamaan dalam kalangan populasi pelajar, institusi tidak mendiskriminasi berdasarkan ketidakupayaan dalam akses kemasukan kepada, atau operasi program dan aktivitinya. Institusi ini menawarkan peluang biasiswa yang berbeza setiap tahun kepada pelajar yang berkelayakan dan berbakat. Semua pilihan biasiswa yang ada disertakan dalam borang pendaftaran. Pelajar yang berminat untuk memohon biasiswa dikehendaki mengisi dan menyerahkan borang pendaftaran dan menyatakan di bahagian biasiswa jenis biasiswa yang mereka minati. Keperluan setiap biasiswa ditunjukkan dalam bahagian biasiswa borang pendaftaran.

Borang Pendaftaran

Permohonan mesti menyertakan surat lamaran dan dokumen berikut yang akan dimuat naik dalam bahagian khusus borang pendaftaran:

 • Ijazah sarjana muda atau transkrip
 • Ujian peringkat bahasa Inggeris pertengahan
 • Borang pendaftaran
 • Sijil pelajar tambahan, pengiktirafan merit atau kelayakan (jika berkenaan)

Semua permohonan akan dinilai oleh pengarah kemasukan dengan mengambil kira gred ijazah sarjana muda dan pengalaman profesional dan akademik pelajar. Bilangan pelajar yang boleh diterima masuk ke sesuatu program akan ditentukan oleh institusi berdasarkan bilangan profesor dan tutor serta perkhidmatan sokongan yang mesti diaktifkan melalui program tersebut. Berdasarkan bilangan pelajar yang boleh diterima masuk ke program, keutamaan akan diberikan kepada pelajar yang mempunyai gred tertinggi dalam ijazah sarjana muda mereka atau dengan pengalaman akademik atau profesional yang cemerlang. Untuk menggalakkan integrasi dan kesaksamaan dalam kalangan populasi pelajar, institusi tidak mendiskriminasi berdasarkan ketidakupayaan dalam kemasukan dan pengendalian program dan aktivitinya.

Lokasi

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

  Soalan