Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

pengenalan

EELU menyediakan perkhidmatan pendidikan dan latihan yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan untuk membekalkan pasaran buruh dengan pekerja-pekerja industri bersedia mampu untuk berurusan dengan teknologi canggih, dan untuk mewujudkan dan terus meningkatkan persekitaran pengajaran dan pembelajaran.

Dasar pendidikan universiti bergantung kepada sistem pendidikan bersepadu yang memudahkan model berdasarkan berpusatkan pelajar dengan menyediakan: 1. Face-to-face kuliah antara tutor dan pelajar.

 1. serba diri tak segerak melalui portal universiti untuk mengakses e-kursus dan e-kandungan.
 2. bilik darjah maya segerak menggunakan Internet dan universiti Intranet.
 3. Persidangan video.

Ini model pendidikan menggabungkan antara kelebihan kedua-dua pendidikan tradisional dan pendidikan e-pembelajaran dalam model blended dibezakan. Pendidikan tradisional membolehkan pelajar untuk hubungi terus dengan tenaga pengajar dalam satu tangan dan dengan pelajar lain di sisi lain manakala model e-pembelajaran membolehkan pelajar untuk menggunakan teknologi moden dan canggih dan membolehkan dia / dia untuk memperoleh kemahiran komunikasi, persembahan kemahiran dan kemahiran pengetahuan carian. Oleh itu, pelajar dalam E-Learning Universiti Mesir menjadi pusat sistem pendidikan dan berkelayakan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menyertai persaingan pasaran buruh di seluruh dunia.

Lokasi

 • Egypt Online

  Egypt Online, Mesir

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Soalan