Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

pengenalan

Berhubung dengan masa depan anda

EDHEC menawarkan kursus dalam talian yang inovatif dan program ijazah yang memenuhi piawaian akademik tertinggi dan menarik pengikut global pemikir dan pencapaian.

Perintis dalam pendidikan dalam talian, EDHEC Business School menyasarkan untuk mengukuhkan tawaran latihan inovatifnya dengan mempercepatkan pembangunan digitalnya dan meluaskan skop serta impak pengajarannya kepada khalayak global.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: membentuk pendidikan dalam talian

Dengan cita-cita untuk meningkatkan pembangunan digitalnya, EDHEC Business School telah mencipta EDHEC Online, platform digital dalam talian 100%. Dengan keinginan untuk memenuhi permintaan fleksibiliti daripada profesional dan pengurus masa depan, EDHEC Online ditujukan terutamanya kepada profesional aktif yang ingin memperoleh kemahiran baharu untuk meningkatkan kerjaya profesional mereka melalui latihan diploma peringkat tinggi, boleh diakses di mana-mana, pada bila-bila masa.

Rangkaian lengkap kursus dalam talian

Daripada ijazah Sarjana Muda Khusus kepada kursus Eksekutif dan MBA, EDHEC Online adalah berdasarkan cara pembelajaran baharu, menawarkan kursus diploma dan pensijilan dalam pengurusan mengenai semua isu yang berkaitan dengan cabaran perniagaan baharu. Program latihan disediakan oleh profesor EDHEC Business School dan pakar syarikat yang membawa kepakaran dan pengetahuan mereka.

Platform kecemerlangan

EDHEC Business School ialah pengasas bersama Future of Management Education (FOME) antarabangsa dengan kerjasama Imperial College London dan 5 lagi Sekolah Perniagaan berprestij dan universiti bertaraf dunia. Objektif perikatan ini adalah untuk merevolusikan diploma pembelajaran jarak jauh dengan menggabungkan pengetahuan teknologi dan pedagogi.

Selain itu, beberapa perkongsian atau perjanjian dengan pemain utama dalam dunia EdTech memperkayakan pengalaman pembelajaran yang ditawarkan oleh EDHEC Online.

Dengan mencipta EDHEC Dalam Talian, EDHEC Business School meletakkan dirinya di barisan hadapan model berbilang kampus esok. Oleh itu, kami menawarkan pelajar kami pelbagai peluang untuk kursus diploma pada tahap kecemerlangan akademik dan teknologi yang tinggi untuk berjaya dalam dunia yang berubah dengan pantas.
Benoit ARNAUD, Dekan Bersekutu, Pengarah EDHEC Online

Satu objektif: untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran

EDHEC Online membenarkan EDHEC Business School menyediakan akses kepada kandungan cemerlangnya kepada seramai mungkin pelajar, didorong oleh inovasi digital yang ketara. EDHEC Online telah membangunkan sistem "e-pembelajaran tempatan", berdasarkan 4 tunjang dan tertumpu kepada pelajar:

  • Sokongan khusus daripada profesor EDHEC melalui 2 sesi bimbingan individu dan kumpulan setiap bulan,
  • Interaksi istimewa dengan profesor EDHEC dan mentor akademik semasa mesyuarat mingguan di bilik darjah maya dan di kampus Dalam talian,
  • Teknologi baharu untuk pembelajaran yang dibuat khusus (video, kuiz, pembelajaran mudah alih, penilaian dalam talian, dsb.)
  • Pengalaman pembelajaran yang inovatif sama ada secara peribadi atau jauh (pembinaan pasukan, seminar, permainan perniagaan, dll.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

Sekolah Perniagaan EDHEC: melatih pemimpin hari esok

Satu cita-cita: buat impak

Sejak diwujudkan pada tahun 1906 oleh usahawan, EDHEC Business School telah meningkat kepada standard antarabangsa tertinggi berkat pendekatan pedagoginya yang inovatif dan unik.

Berdasarkan budaya "Membina orang untuk membina perniagaan" dan "Belajar dengan melakukan", pedagoginya komited untuk mencipta semula pengalaman pendidikan di sekeliling pelajar dengan menawarkan mereka portfolio latihan peringkat tinggi yang luas. Daripada ijazah Sarjana Muda (BBA Antarabangsa) kepada Ph.D. dalam bidang kewangan dan semua kursus peringkat Sarjana dalam pendidikan awal dan berterusan, EDHEC melatih pemimpin masa depan untuk memahami kerumitan dunia perniagaan dan memberi kesan positif kepada dunia perniagaan dan masyarakat secara keseluruhan.

EDHEC Everywhere: 5 kampus antarabangsa dan 1 dalam talian

Melalui lima kampusnya: Lille, Nice, London, London, Paris, Singapura, dan kampus dalam taliannya, EDHEC ialah salah satu daripada dua puluh sekolah perniagaan terbaik di Eropah. Dikenali di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, EDHEC mempunyai reputasi yang kukuh untuk kecemerlangan dalam penyelidikan dan inovasi. EDHEC berfungsi sebagai makmal idea yang tulen dan membawa penyelesaian inovatif yang sangat dihargai dan diterima pakai oleh syarikat.

Pekerjaan kami adalah untuk memenuhi keperluan pembelajaran pelajar dan rakan kongsi kami, di peringkat nasional dan antarabangsa. Melalui program latihan yang inovatif dan antara disiplin, komitmen dan kepakaran penceramah kami serta rangkaian yang kukuh, kami berhasrat untuk menyumbang kepada pertumbuhan peribadi dan profesional pelajar kami.
Emmanuel METAIS, Dekan EDHEC Business School

Kedudukan: pengiktirafan antarabangsa

Dalam beberapa tahun sahaja, dinamik pertumbuhan yang luar biasa telah memacu EDHEC Business School ke piawaian antarabangsa tertinggi, dengan kepakaran akademik dan pusat kecemerlangan yang terkenal di dunia.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

Lokasi
  • Lille, Perancis

Soalan