Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

pengenalan

Sekolah Perniagaan EDHEC: membentuk pendidikan dalam talian

Dengan cita-cita untuk meningkatkan pembangunan digitalnya, EDHEC Business School telah mencipta EDHEC Online, platform digital dalam talian 100%. Dengan keinginan untuk memenuhi permintaan fleksibiliti daripada profesional dan pengurus masa depan, EDHEC Online ditujukan terutamanya kepada profesional aktif yang ingin memperoleh kemahiran baharu untuk meningkatkan kerjaya profesional mereka melalui latihan diploma peringkat tinggi, boleh diakses di mana-mana, pada bila-bila masa.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Rangkaian lengkap kursus dalam talian

Daripada program Sarjana Muda Sains khusus kepada eksekutif dan Sarjana Sains, EDHEC Online adalah berdasarkan cara pembelajaran baharu, menawarkan kursus diploma dan pensijilan dalam pengurusan mengenai semua isu yang berkaitan dengan cabaran perniagaan baharu. Program latihan disediakan oleh profesor EDHEC Business School dan pakar syarikat yang membawa kepakaran dan pengetahuan mereka.

Platform kecemerlangan

EDHEC Business School ialah pengasas bersama International Future of Management Education (FOME) dengan kerjasama Imperial College London dan beberapa sekolah perniagaan berprestij lain serta universiti bertaraf dunia. Objektif perikatan ini adalah untuk merevolusikan diploma pembelajaran jarak jauh dengan menggabungkan pengetahuan teknologi dan pedagogi.

Selain itu, beberapa perkongsian atau perjanjian dengan pemain utama dalam dunia EdTech memperkayakan pengalaman pembelajaran yang ditawarkan oleh EDHEC Online.

Satu objektif: untuk memperkayakan pengalaman pembelajaran

EDHEC Online membenarkan EDHEC Business School menyediakan akses kepada kandungan cemerlangnya kepada seramai mungkin pelajar, didorong oleh inovasi digital yang ketara. EDHEC Online telah membangunkan sistem "e-pembelajaran tempatan", berdasarkan 4 tunjang dan tertumpu kepada pelajar:

 • Sokongan khusus daripada profesor EDHEC melalui sesi bimbingan individu dan kumpulan tetap,
 • Interaksi istimewa dengan profesor EDHEC dan mentor akademik semasa mesyuarat mingguan di bilik darjah maya dan di kampus Dalam talian,
 • Teknologi baharu untuk pembelajaran yang dibuat khusus (video, kuiz, pembelajaran mudah alih, penilaian dalam talian, dsb.)
 • Pengalaman pembelajaran yang inovatif sama ada secara peribadi atau jauh (pembinaan pasukan, seminar, permainan perniagaan, dll.)

"Dengan mencipta EDHEC Dalam Talian, EDHEC Business School meletakkan dirinya di barisan hadapan model berbilang kampus esok. Oleh itu, kami menawarkan pelajar kami pelbagai peluang untuk kursus diploma pada tahap kecemerlangan akademik dan teknologi yang tinggi untuk berjaya dalam mengubah dunia dengan pantas "

Benoit ARNAUD, Dekan Program dan Pengarah EDHEC Online

Ciri-ciri Kampus

EDHEC diasaskan oleh usahawan yang berazam untuk mendidik dan memupuk generasi peneraju perniagaan yang akan datang. Lebih daripada satu abad kemudian, program ijazah EDHEC terus berada di kedudukan antara yang terbaik di Eropah (kedudukan Financial Times).

Program yang diiktiraf antarabangsa dan berperingkat tinggi

Terima kasih kepada akreditasi tiga kali ganda (EQUIS, AACSB dan AMBA), EDHEC Business School ialah salah satu sekolah perniagaan terbaik di Perancis dan luar negara. Kepunyaan kalangan yang sangat rapat institusi bertauliah tiga kali ganda adalah jaminan kecemerlangan akademik dan pengantarabangsaan kursus.

Carian pengecualian ini diiktiraf dalam kedudukan kebangsaan dan antarabangsa. Dianggap sebagai salah satu sekolah perniagaan terbaik di Perancis, pengaruhnya di seluruh dunia terus berkembang. Kedudukan dalam 7 Sekolah Perniagaan Eropah Terbaik pada tahun 2022 oleh Financial Times, EDHEC Business School terus mengesahkan kecemerlangan dan kepakaran program latihannya. Kepimpinannya telah memantapkan dirinya di pentas dunia berkat komitmen profesor, rakan kongsi dan pelajarnya yang menyumbang kepada prestij EDHEC, jauh melampaui tembok sekolah.

Kedudukan antarabangsa kami

 • #5 Sarjana dalam Kewangan, Financial Times, 2021
 • MBA Eksekutif #2 di Perancis, The Economist, 2020
 • #9 Program Sarjana Pengurusan (MiM), Financial Times, 2021
 • Sekolah Perniagaan #7 di Eropah, Financial Times, 2022

Ekosistem kosmopolitan

Di EDHEC Business School, pelajar dari latar belakang yang sangat pelbagai bertemu, bekerjasama dan berkembang bersama:

 • 8,600 pelajar mendaftar dalam program pendidikan tinggi tradisional, 35% daripadanya adalah pelajar antarabangsa
 • 245 pertukaran dan perjanjian ijazah dua dengan institusi akademik terkemuka dunia
 • Rangkaian kira-kira 50 000 graduan di 130 negara

Pendekatan inovatif untuk Pembelajaran Dalam Talian

Sebagai pengasas bersama pakatan antarabangsa Future of Management Education (FOME) , EDHEC bekerjasama dengan beberapa sekolah perniagaan terbaik di dunia untuk merevolusikan pembelajaran jarak jauh . Bagaimanakah FOME berfungsi? Ahli rangkaian menggabungkan sumber pengajaran pedagogi dan digital untuk membawa penyelidikan dan pengetahuan baharu kepada lebih ramai pelajar di seluruh dunia.

Ini bermakna pilihan pembelajaran anda benar-benar tidak terhad. Ini bermakna tiada apa yang menghalang anda daripada mengembangkan pengetahuan anda dan memperoleh kemahiran perniagaan dan pengurusan baharu.

Siapakah ahli FOME?

Setiap ahli FOME membawa set kepakaran perniagaan, pengurusan dan kewangannya sendiri, serta pasukan pakar dan penyelidik subjeknya sendiri. Pilihan untuk kerja kursus dan pembelajaran tidak berkesudahan dan anda mendapat semuanya melalui EDHEC Online.

Ahli FOME percaya bahawa pembelajaran digital seharusnya mempunyai impak yang sama seperti pembelajaran bersemuka, oleh itu mereka menumpukan pada hanya membawa ke pasaran teknologi pembelajaran tersebut yang akan memberi inspirasi kepada pelajar untuk benar-benar mengubah diri dan organisasi mereka.

Rangkaian Alumni EDHEC untuk pembelajaran jarak jauh

54 000 alumni EDHEC kami bekerja di lebih daripada 4,500 syarikat yang berbeza dan tinggal di 130 negara yang berbeza , tetapi mereka masih sering berkumpul untuk mengenang masa mereka di EDHEC dan kerjaya, keluarga dan kehidupan mereka sejak tamat pengajian. Sepanjang mana-mana tahun tertentu, alumni EDHEC bertemu di restoran, kelab, bilik lembaga dan rumah persendirian untuk 550 acara setahun .

Kesempatan ini menyediakan masa untuk menghubungkan pelbagai generasi graduan EDHEC dan untuk membina hubungan yang kukuh antara alumni latar belakang budaya yang berbeza. Ramai alumni membuka jawatan melalui forum kerja dalam talian Pusat Kerjaya EDHEC kerana mereka ingin bekerja dengan alumni EDHEC yang lain—ikatannya begitu kuat!

Rangkaian Alumni tersedia untuk pelajar dalam talian

Pelajar dalam talian yang mendaftar dalam program ijazah juga mendapat manfaat daripada rangkaian alumni EDHEC yang luas. Duta sekolah ditempatkan di seluruh dunia dan kerap menganjurkan acara sosial dan profesional.

Contoh acara alumni termasuk:

 • EDHEC Rendez-Vous tahunan,
 • Hari Duta Besar,
 • Parti Selamat Datang pelajar baharu,
 • dan Hari Kampus Alumni.

Pelajar dalam talian juga boleh mengakses rangkaian alumni EDHEC untuk mencari mentor dan rakan belajar jika mereka menghadapi kesukaran dengan subjek tertentu.

  Akreditasi

  Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

  Lokasi

  • Lille

   Lille, Perancis

   Chat with students

   Soalan