Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

pengenalan

Mengenai Universiti Negeri Inggeris New York di Fredonia

Setiap tahun kami membantu pelajar dari lebih 140 negara untuk mencapai matlamat bahasa mereka dan merealisasikan impian mereka di sekolah Inggeris kami yang menakjubkan di seluruh dunia.

Faedah Pendidikan Dalam Kampus

Hari ini, kami ingin berkongsi salah satu sorotan musim panas kami: pembukaan sekolah pertama di kampus EC di Universiti Negeri New York (SUNY) Fredonia.

Adakah anda tahu apa yang menjadikan hidup dan pembelajaran di kampus sebagai pengalaman yang menarik dan bermanfaat? Kami boleh memberitahu anda semua tentangnya!

Mengapa SPR Di Kampus?

Kami ingin memberi pelajar kami peluang yang sahih untuk menyelami sepenuhnya, dari segi akademik dan sosial, dalam gaya hidup kampus universiti seluruh Amerika, sambil meningkatkan tahap bahasa mereka.

Dua faedah akademik cemerlang pengalaman EC di kampus adalah persediaan penuh untuk pendidikan tinggi dan laluan terus ke seluruh sistem universiti AS. Sebaik sahaja anda menjadi sebahagian daripada rangkaian State University of New York, anda boleh yakin proses pemindahan lancar antara universiti terkemuka lain , terima kasih kepada laluan pemindahan dan pemindahan kredit penuh!

Peluang sedemikian juga membawa pertumbuhan peribadi, bersama-sama dengan peluang untuk mengembangkan kemahiran sosial anda. Hidup dan belajar di kampus menyediakan peluang yang tepat untuk pelajar bertemu dan bergaul antara satu sama lain. Anda akan melihat wajah-wajah segar dan mendapat kawan baharu di dalam kelas, semasa makan tengah hari di kantin, di aktiviti sosial yang dianjurkan oleh universiti, atau di kediaman kampus sambil anda membawa pakaian anda ke bilik dobi!

Kembali ke dalam bilik darjah, sebarang perbualan dan perbincangan akademik dengan pelajar EC antarabangsa lain di kampus akan terbukti sebagai pengalaman pembelajaran yang menarik, dan ini juga akan menjadi peluang terbaik untuk anda memperoleh latihan pertuturan, serta meningkatkan kemahiran pembentangan awam anda . Anda juga akan berpeluang untuk menyediakan diri anda untuk kehidupan di universiti dengan kursus Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik yang unik, yang akan membantu anda mencapai matlamat akademik anda dan memasuki universiti dengan yakin dan mahir.

Lokasi

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Soalan