Keystone logo
Eaton Business School

Eaton Business School

Eaton Business School

pengenalan

pengenalan

Eaton Business School (EBS) ialah entiti Kumpulan Pendidikan Westford yang menyediakan pendidikan dalam talian berkualiti kepada eksekutif yang sibuk bekerja di seluruh dunia. Di Eaton, kami benar-benar menyedari kepentingan membenarkan pelajar mengenal pasti trend dunia sebenar dengan berinteraksi dengan rakan profesional dari pasaran dan industri yang berbeza serta belajar daripada fakulti yang berpengalaman dalam industri. Pelajar yang mewakili lebih daripada 85 negara menjadikan perjalanan pembelajaran mereka berkesan melalui sesi dalam talian interaktif secara langsung kumpulan. Di EBS, kami tidak mengajar. Kami membantu anda belajar. Perkongsian strategik Eaton Business School dengan Universiti bertauliah dan Badan penganugerahan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa di United Kingdom dan Eropah menyediakan pelajar dengan pensijilan yang diterima secara global selaras dengan aliran pasaran semasa dan keperluan perniagaan.

Melalui pilihan pemindahan kredit kami daripada program Diploma Lanjutan peringkat Sarjana, pelajar mendapat akses terus ke peringkat disertasi akhir MBA/MA/MSC daripada Universiti terkenal. Status Pengurus Bertauliah daripada Institut Pengurusan Bertauliah yang terkenal, UK memberikan nilai tambah kepada pelajar kami untuk wang, masa dan usaha mereka. Sistem Pengurusan Pembelajaran kami yang canggih membantu pelajar kami untuk meneruskan program Sarjana, Diploma atau Kedoktoran yang fleksibel dan berpatutan, dalam keselesaan rumah atau pejabat mereka. Pembelajaran dalam talian adalah alat terbaik untuk pembelajaran berterusan, ia bukan masa depan, ia adalah SEKARANG


Mengapa menyertai EBS?

Di EBS, kami bukan sahaja memberi peluang kepada pelajar kami untuk menerima pendidikan bertaraf dunia dari seluruh dunia, kami juga menawarkan:

• Bengkel kepimpinan di Dubai/Rom/Singapura
• Program Pensijilan Tiga/Dwi
• Model Pembelajaran Fleksibel
• Keseimbangan "Work-Life-Study" yang sempurna untuk eksekutif yang bekerja
• Multicultural Peer Group untuk mempelbagaikan rangkaian mereka
• Fakulti Pakar Industri
• Kajian kes dan tugasan kehidupan sebenar
• Bayaran yuran yang fleksibel

Pelajar kami bekerja dengan

Majlis Graduasi EBS

Testimoni Pelajar

Lokasi

  • Oxford

    Westford Education Group The Sherrington Building, Magdalen Centre, The Oxford Science Park, OX44GA, Oxford

  • Sharjah

    Eaton Business School Level 2. Tejarah 1. Chamber of Commerce. Sharjah. UAE, +97168830272, Sharjah

    Soalan