Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

pengenalan

Cara pembelajaran orang telah berubah

Pendidikan jarak jauh kini menjadi realiti di seluruh dunia. Sebahagian besar universiti Eropah, Asia dan Amerika menawarkan program dan tuan jarak jauh mereka. Inovasi pendidikan telah berlaku kerana kemunculan sokongan teknologi baru, yang mengubah cara orang belajar, mewujudkan peluang besar.

EAE Business School, menyedari realiti baru ini, memilih pada tahun 2007 untuk memasukkan metodologi Latihan Jarak Jauh dan Blended Blended dalam programnya. Dengan cara ini, pelajar anda dapat memanfaatkan banyak kelebihan untuk belajar dari jarak jauh:

Menyelaraskan kehidupan peribadi dan kerja

Penggunaan teknologi baru yang aktif memungkinkan untuk mendamaikan kegiatan latihan dengan kehidupan profesional dan keluarga.

Pada kadar anda sendiri

Tidak dinafikan, salah satu kelebihan yang besar untuk dapat belajar di jauh. Ciri-ciri EAE Distance Online dan Program Blended Blended membolehkan setiap pelajar untuk mengadaptasi kajian pada tahap mereka sendiri, kerana kalendar akademik adalah fleksibel dan dapat disesuaikan dengan keperluan setiap pelajar. Penasihat Akademik akan menemani pelajar sepanjang proses pendidikan pada kadar yang dia tanda, dengan mengambil kira bahawa dia mempunyai 3 tahun untuk menyelesaikan pengajian induk dan 2 tahun untuk program yang lebih tinggi. 80% pelajar kami menamatkan pengajian mereka dalam tempoh 12 hingga 18 bulan.

Di mana dan bila anda mahu

Jarak Dalam Talian dan Modal Jarak Campuran yang Diadun membolehkan anda belajar pada masa itu dan meletakkan minat pelajar itu. Model pedagogi dari program EAE disesuaikan dengan keadaan apa pun (ketersediaan waktu atau lokasi geografis, misalnya).

Fleksibiliti ini menjadikan situasi yang sesuai untuk mengakses kampus dalam talian dan kajian berterusan. Di samping itu, pelajar tidak perlu mengambil bahan pembelajaran dengan mereka, kerana mereka mempunyai mereka dalam versi digital di Kampus.

Anda akan menjimatkan masa

Dengan jarak dalam talian atau modaliti pembelajaran yang digabungkan, masa akan disimpan: tidak lagi perlu untuk pergi ke tempat kelas diajar. Ia adalah pelajar yang memutuskan di mana dia mahu belajar.

Anda adalah protagonis

Pelajar adalah pusat aktiviti latihan kami: semua kandungan dan model pendidikan berputar di sekitar keperluan mereka. Metodologi Sekolah Perniagaan EAE disusun dalam tiga bidang, yang mengambil pelajar sebagai paksi pusat:

  • Pembelajaran adalah berdasarkan pengalaman: kita menyesuaikan dan menggunakan semua konsep teori ke dunia sebenar.
  • Pembelajaran adalah berdasarkan masalah: pelajar mesti bertindak balas terhadap kemungkiran yang berbeza dan menggunakan pengetahuan yang diperoleh.
  • Latihan ini berdasarkan kajian kes: guru mensimulasikan kes-kes nyata di dalam kelas untuk merangsang pembelajaran pelajar.

Di samping itu, pelajar mempunyai Kampus dalam talian EAE Business School dan sumber, perkhidmatan dan aktiviti untuk memajukan lagi proses pembelajaran mereka. Semua elemen ini disesuaikan untuk menyokong tuntutan dan kebimbangan setiap pelajar.

Lokasi

  • Spain Online

    Spain Online, Sepanyol

Soalan