Keystone logo
Duke University Sijil Online dalam Keperluan Kewangan
Duke University

Sijil Online dalam Keperluan Kewangan

Online

35 Hours

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 525

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Program sijil dalam talian ini memperkenalkan pengurus bukan kewangan kepada keperluan kewangan. Kursus ini akan membantu anda menjadi fasih dalam istilah kewangan kritikal, dan anda akan belajar cara mengira petunjuk pengurusan kewangan utama.

Anda akan belajar cara menilai kesihatan kewangan organisasi anda dengan menyemak kunci kira-kira, penyata pendapatan dan penyata aliran tunai, dan anda akan menemui cara alat kewangan dan perakaunan boleh digunakan untuk menyokong pembuatan keputusan termaklum dalam organisasi.

Setiap 3 hingga 5 jam, kursus kendiri menawarkan pelbagai latihan interaktif, video, bacaan terpilih, kajian kes dan penilaian kendiri yang melibatkan anda dan menstruktur pembelajaran anda tentang kewangan organisasi.

Setelah berjaya selesai, anda boleh memuat turun sijil siap cetak untuk suite kursus dalam talian ini. Sijil ini tidak mempunyai buku teks atau prasyarat.

Pelajar yang melengkapkan sijil Finance Essentials dianugerahkan sejumlah 19 PDU (13 PDU Strategik dan Pengurusan, .25 PDU Kepimpinan dan 5.75 PDU Teknikal). PDU akan dicetak pada sijil siap.

Pelajar Ideal

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan