Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

pengenalan

Duke University menawarkan program pengajian berterusan yang direka untuk melibatkan individu, organisasi dan komuniti dalam pengalaman pembelajaran asas dan transformatif. Matlamat Duke adalah untuk menyediakan pengayaan pendidikan sepanjang hayat, menangani jurang tenaga kerja, dan menjadi rakan kongsi pilihan untuk pelajar sepanjang hayat global.

Kami berkhidmat kepada Universiti Duke dengan berusaha untuk mewujudkan komuniti pelajar yang menerima pertumbuhan, kerjasama, kreativiti, integriti dan semangat keterangkuman. Kami berusaha untuk mengenal pasti dan mendaftarkan pelajar yang menunjukkan kekuatan intelek, suka belajar, rasa imaginasi dan berfikiran terbuka, dan komitmen terhadap komuniti mereka; kami mencari pelajar yang membuat keadaan lebih baik dan melayan orang lain dengan baik.

Dalam mewujudkan komuniti kami, kami terutamanya mencari pelajar yang menghormati dan secara kolektif mewakili pelbagai bakat, latar belakang, pengalaman hidup dan perspektif. Kami percaya komuniti yang pelbagai menyediakan pelajar dengan lebih baik untuk pengalaman sarjana yang memperkaya dan kehidupan yang bermakna dan impak. Kami akan mempertimbangkan setiap pemohon sebagai individu, dan mempertimbangkan terutamanya konteks keadaan unik mereka dan perbezaan peluang dan sumber yang dihadapi oleh pelajar, keluarga, sekolah dan komuniti.

Kami komited untuk menegakkan dan mempromosikan komitmen Duke terhadap ekuiti. Kami akan berkomunikasi secara dalaman dan luaran dengan kejujuran dan kejelasan, dan akan melayan rakan sekerja kami dengan hormat, memahami dan baik hati.

Lokasi

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

  • Durham

    Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Soalan