Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

pengenalan

Ducere Global Business School ialah peneraju yang diiktiraf dalam kerjasama universiti–perusahaan, untuk mereka bentuk dan menyampaikan ijazah yang mempunyai impak kerjaya sebenar. Kami bekerjasama dengan universiti utama di 4 benua, syarikat global, jabatan kerajaan dan NGO, serta menjadi ahli AACSB, Yayasan Clinton, Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, dan pelbagai dewan global, untuk memastikan program kami adalah terkini, relevan dan berkaitan dengan industri .

Kami mempunyai misi perniagaan dan kedermawanan. Ducere telah membiayai dan menyokong aktiviti Yayasan Ducere merentasi 27 negara Afrika sehingga mencecah jutaan dolar.

Dimohon

Ijazah yang disesuaikan dengan kerjaya dan minat pelajar individu. Hasil perusahaan berasaskan projek untuk menyampaikan impak dunia sebenar.

Visi

Menyampaikan ijazah yang paling relevan, diiktiraf industri, yang melancarkan kerjaya ke hadapan.

Industri

Sertai rangkaian rakan kongsi industri global dan ratusan pemimpin dunia.

Fleksibel & Boleh Diakses

100% dalam talian. Pelbagai Pathways dan pilihan kemasukan.

Penilaian

Tiada Peperiksaan. Penilaian direka bentuk untuk membangun dan menguji kemahiran dan aplikasi praktikal.

Enterprise Sosial

Pendidikan anda membantu mereka yang memerlukan mendapatkan pendidikan juga, melalui kerja Yayasan Ducere di seluruh Afrika.

Pengalaman Pelajar Luar Biasa

Daripada kajian dalam talian yang fleksibel dan terarah sendiri kepada projek perniagaan dunia sebenar dan acara industri yang dinamik, kami telah mereka setiap program untuk memenuhi keperluan pelajar moden.

Kedua-dua kursus Sarjana Muda dan MBA menggabungkan pembelajaran dalam talian yang mendalam dengan pendekatan penilaian yang diterapkan. Di bawah model ini, pelajar memutuskan bila dan cara mereka belajar, sambil melengkapkan penilaian praktikal yang berkaitan dengan keperluan kerjaya mereka sendiri dan keperluan industri.

Jadi, bukannya peperiksaan, anda boleh bekerja pada rancangan perniagaan, kajian kes projek dan banyak lagi, sambil menikmati akses kepada kurikulum dan kandungan kursus yang paling berkaitan industri di Australia.

Walau bagaimanapun anda memilih untuk belajar, anda akan menerima sokongan dan nasihat yang diperibadikan melalui pasukan sokongan pelajar Ducere, bersama-sama dengan maklum balas praktikal yang mendalam daripada kakitangan akademik. Pada setiap peringkat perjalanan pelajar anda, Ducere akan bekerjasama dengan anda untuk memupuk celik digital, pengetahuan kritikal dan kemahiran keusahawanan yang diperlukan untuk kejayaan dalam ekonomi yang diubah oleh inovasi.

Belajar Melalui Platform Pembelajaran Paling Pantas Berkembang di Dunia, Direka untuk Sesuai Dengan Gaya Hidup Anda

Belajar melalui platform terkini dengan pelajar dan fakulti di seluruh dunia dengan forum perbincangan dan sokongan 24/7.

Sumber pembelajaran termasuk jurnal, dek slaid, kandungan video, animasi dan mod penyampaian lain untuk mencipta persekitaran pembelajaran digital yang paling menarik.

Pendidikan Tinggi yang Praktikal dan Industri

Kursus disampaikan secara perkongsian dengan organisasi terkemuka untuk menyediakan pendidikan universiti yang benar-benar menyediakan graduan untuk mengambil langkah kerjaya seterusnya.

Kerjasama industri Ducere menyokong penciptaan kandungan kursus praktikal dan relevan; projek industri sebenar yang menghubungkan pelajar dengan dunia perniagaan sebenar dan acara industri eksklusif yang dihoskan oleh syarikat terkemuka di Australia.

Cerapan Sebenar daripada Pemimpin Global dan Inovator Perniagaan

Fakulti Pemimpin Global Ducere terdiri daripada lebih 250 pemimpin industri daripada eselon tertinggi dalam kehidupan awam, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, CEO, usahawan dan dermawan.

Cerapan video daripada pemimpin ini dijalin sepanjang kandungan kursus dan kurikulum, merapatkan jurang antara kajian akademik dan pembelajaran praktikal yang berkaitan dengan industri.

Pelajar memperoleh peluang lagi untuk mendengar dan terlibat dengan Pemimpin Global secara langsung di acara industri eksklusif Ducere.

Ijazah Direka oleh Ducere, Diakreditasi oleh Rakan Kongsi Universiti di seluruh Dunia.

Ijazah Ducere dicipta dengan kerjasama ratusan pemimpin perniagaan, politik dan dermawan terkemuka dunia. Semua ijazah diiktiraf secara rasmi oleh rangkaian rakan kongsi universitinya. Hasilnya ialah pengalaman universiti yang tiada tandingan untuk memberikan pelajar gabungan unik akreditasi berprestij dengan pembelajaran gunaan yang relevan.

Lokasi

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Soalan