Keystone logo
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

pengenalan

Kelayakan Paling Praktikal dan Berkaitan Industri di Dunia

Ducere telah bekerjasama dengan University of Wales Trinity Saint David, Torrens University Australia, University of New England dan University of Mauritius untuk menyampaikan ijazah yang mengandungi sumber daya perniagaan-dunia yang unik.

Kerjasama ini telah menghasilkan Ducere dengan bangganya menawarkan ijazah dalam talian yang paling inovatif - program sarjana dan pascasiswazah yang unik yang membolehkan pelajar mengerjakan projek sebenar dengan organisasi perniagaan terkemuka di UK dan Australia. Pelajar akan memperoleh kemahiran praktikal dengan menyelesaikan projek dunia nyata dengan rakan industri kami seperti KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish dan banyak lagi.

Dūcere adalah perusahaan sosial teknologi tinggi moden, membawa minda dan teknologi termaju di dunia ke pendidikan tinggi. Program pengajian tinggi dalam talian kami membiayai penerbitan dan pengembangan literasi yang canggih di 24 negara Afrika.

"Lebih 44% Pelajar Ducere Menerima Kenaikan Gaji atau Kenaikan Pangkat Sebelum Lulus."

Degree Universiti Untuk Ekonomi Inovasi Abad ke-21

Dengan kerjasama universiti dan syarikat-syarikat besar, Ducere menyampaikan darjah yang dirancang untuk memenuhi keperluan pelajar moden melalui kajian dalam talian yang fleksibel, projek perniagaan dunia sebenar dan sokongan pelajar yang tiada tandingannya.

Selesaikan Projek Sebenar. Memberi Hasil Sebenar.

Kursus Ducere dihantar dengan kerjasama organisasi terkemuka untuk menyediakan pendidikan universiti yang benar-benar menyediakan graduan untuk mengambil langkah kerjaya mereka yang seterusnya. Perkongsian industri Ducere menyokong penciptaan kandungan kursus praktikal dan relevan; projek industri sebenar yang menghubungkan pelajar dengan dunia perniagaan yang sebenar.

Menamatkan ijazah dengan Dūcere dan salah satu rakan universiti: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David dan University of New England adalah pengalaman unik dan berharga yang tidak dapat anda dapatkan di tempat lain. Sama ada anda memilih untuk memulakan perniagaan anda sendiri, membuat perusahaan sosial, atau bekerja di dalam organisasi, anda akan belajar melalui menerapkan kemahiran untuk menghadapi cabaran perniagaan yang sebenar. Ijazah yang diaplikasikan dengan kemahiran yang dicari oleh majikan akan memastikan anda berjaya dalam apa jua jalan yang anda pilih.

Insight Real Daripada Pemimpin Global dan Inovator Perniagaan

Fakulti Pemimpin Global Ducere terdiri daripada lebih daripada 250 pemimpin industri dari eselon tertinggi dalam kehidupan awam, termasuk bekas Presiden, Perdana Menteri, CEO, usahawan dan dermawan.

Wawasan video dari para pemimpin ini ditenun sepanjang kandungan kursus dan kurikulum Ducere, merapatkan jurang antara kajian akademik dan pembelajaran praktikal, yang berkaitan dengan industri.

"Ijazah yang menangani masalah menjadi berkesan dan diterapkan di tempat kerja"

Sky News Live (Switzer Daily)

"Pemimpin Global ... menyampaikan kursus kepemimpinan kehidupan nyata"

Majalah Mingguan Kajian Perniagaan

Lokasi

 • Swansea

  Swansea, United Kingdom

 • Melbourne

  Melbourne, Australia

  • Curepipe

   Curepipe, Mauritius

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Soalan