Keystone logo
Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

pengenalan

Bagaimana jika anda boleh bekerja ke arah gelaran Universiti Ireland dalam talian bertaraf dunia mengikut jadual anda sendiri, dari keselesaan rumah anda sendiri, di bandar anda sendiri, di mana-mana tempat di dunia? Pembelajaran dalam talian dengan DCU Connected memberikan anda akses jauh kepada semua sumber sebuah universiti yang ditubuhkan: kurikulum inovatif, guru terkenal dan pertukaran dengan rakan-rakan anda.

Ini bukan pembelajaran dalam talian seperti yang anda bayangkan dengan Connected, anda akan menjadi bahagian yang bersepadu dan tidak ternilai dalam komuniti universiti. Dengan DCU Connected, pembelajaran berlaku bila-bila masa, di mana-mana tempat. Pembelajaran jarak jauh tidak pernah terasa begitu dekat.

DCU

Apa yang membuatkan kita lebih baik?

DCU Connected sesuai dengan misi DCU untuk mengubah kehidupan dan masyarakat. Di DCU kami menyedari bahawa tidak semua orang mempunyai pilihan untuk menjalankan sepenuh masa, kajian di kampus. Bagi pelajar-pelajar ini, matlamat kami adalah untuk menyediakan akses yang fleksibel kepada program DCU yang diakreditasi sepenuhnya. Bukan sahaja anda boleh mengambil kursus tanpa mengira lokasi anda, tetapi anda juga akan mempunyai peluang untuk berhubung secara langsung kepada rangkaian pelajar yang semakin antarabangsa.

Hasilnya ialah anda akan mempunyai ijazah yang diiktiraf secara global di dunia yang memberikan perspektif unik dan pelbagai aspek mengenai beberapa cabaran dan peluang utama yang dihadapi dunia.

DCU

Lokasi

  • Dublin

    Glasnevin, Dublin 9, Ireland, , Dublin

Soalan