Keystone logo
Distance Learning Centre Anak & pendidikan (qcf) - Tahap 3 anugerah tentu cache
Distance Learning Centre

Anak & pendidikan (qcf) - Tahap 3 anugerah tentu cache

UK Online, United Kingdom

180 Hours

Inggeris

Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 342 / per course

Pembelajaran jarak jauh

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

The CACHE Asuhan dan Pendidikan (VRQ) - Tahap 3 Kursus Anugerah adalah kursus dirancang untuk pelajar yang ingin memulakan kerjaya dalam Penjagaan Anak dan bertindak sebagai persediaan sesuai untuk mereka yang ingin mengikuti untuk berbuat Level CACHE 3 Sijil atau kelayakan Diploma.

Anak adalah industri yang berdaya saing, dan majikan semakin mencari pemohon kerja memegang kelayakan yang diiktiraf. Kursus CACHE menyediakan pelajar yang berjaya dengan kelayakan Level 3 yang direka khas untuk mereka yang ingin bekerja dengan kanak-kanak berusia 0-5 dalam suasana anak seorang profesional.

Kursus peringkat Diploma akan membolehkan pelajar untuk menimba ilmu pengetahuan dan pengalaman untuk membolehkan mereka untuk bekerja dengan kanak-kanak dari lahir hingga 5 tahun dalam kapasiti bukan di bawah seliaan. Perlu ditekankan, bagaimanapun, bahawa Anugerah itu sendiri adalah kelayakan yang berdiri sendiri berharga yang tersendiri, dan akan menjadi amat berguna untuk mereka yang mencari untuk meningkatkan CV mereka dengan tujuan untuk bekerja dengan kanak-kanak dalam kapasiti di bawah seliaan. Ia juga akan menjadi sesuai untuk mereka yang sudah bekerja di anak sebagai sekeping CPD (Pembangunan Profesional Berterusan).

Kursus ini merangkumi unit-unit berikut:

 • Unit One: Perkembangan Kanak-kanak dari konsep tujuh tahun
 • Unit Dua: Kesihatan dan Kesejahteraan Kanak-kanak

Selepas berjaya di ini pelajar sudah tentu akan menerima diiktiraf Level 3 QCF Anugerah Kelayakan dengan 15 UCAS Points.

Prasyarat

Tiada pengetahuan pembelajaran sebelumnya atau pengalaman yang diperlukan untuk mengambil kursus ini.

Tempoh Kursus & Sokongan

Pelajar boleh mendaftar pada bila-bila dan mempunyai satu tahun untuk melengkapkan pengajian mereka. Anda juga mempunyai akses kepada tutor peribadi melalui pos atau e-mel untuk tempoh 12 bulan. Padang adalah belajar sendiri anda boleh melengkapkan dalam masa atau selama masa yang anda suka.

Penilaian

Kursus ini mengandungi beberapa Tugasan Tutor Bertanda (TMAS) yang tutor anda akan menandakan dan memberikan maklum balas yang berharga mengenai. Kursus ini juga mengandungi beberapa latihan penilaian kendiri yang direka untuk mengukur kemajuan anda tetapi tidak adalah sebahagian daripada prosedur penilaian.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Perkembangan Kanak-kanak Stanford: Tingkah Laku dan Kesihatan Mental
  • Online USA
 • BA (Kepujian) dalam Pengajian Kanak-Kanak dan Belia
  • Online United Kingdom
 • BA (Kepujian) pada Awal Kanak-Kanak
  • Online United Kingdom