Keystone logo
Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

pengenalan

Davenport University mempersiapkan dan mengubah pelajar untuk mencapai tahap prestasi akademik tertinggi, memimpin mereka untuk cemerlang dan maju dalam bidang pilihan mereka pada abad ke-21. Misi Kampus Global adalah U! Kami adalah kumpulan pendidik yang bersemangat yang berusaha untuk memberikan ijazah sarjana muda dan siswazah terbaik. Kami berusaha untuk mewujudkan komuniti pelajar jarak jauh dan pendidik dengan sokongan, sumber, panduan dan inovasi yang tiada tandingannya untuk memberi kelebihan kepada pelajar dalam pertumbuhan dan pencapaian matlamat.

Kampus Global Davenport University menawarkan lebih daripada 50 darjah dalam talian sepenuhnya serta hampir 400 kursus. Dari perakaunan hingga pengurusan sukan, pelajar dalam talian kami belajar untuk pekerjaan hari ini dan kerjaya hari esok.

Kampus Global Davenport mempunyai jangkauan yang luas, mapan dan siap melayani anda. Tenaga pengajar pakar kami, program dalam talian yang terakreditasi dan badan pelajar yang besar bercakap mengenai kualiti dan kemudahan kursus dalam talian kami.

Lokasi

  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Soalan