Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

pengenalan

Corban University diiktiraf sebagai Kolej Perbezaan dengan pelajar yang terlibat, pengajaran yang hebat, komuniti yang bersemangat dan hasil yang berjaya. Corban juga berada di antara Universiti Terbaik di Dunia Berita & Laporan AS di Barat.

Corban University mendidik pelajar yang akan membuat perbezaan di dunia untuk Yesus Kristus. Tumpuan kami untuk menyediakan pertumbuhan akademik, rohani dan peribadi dalam suasana Kristian mewujudkan komuniti yang luar biasa untuk pengalaman kuliah anda.

Fakulti pakar menjadikan pembelajaran relevan dan bermakna. Nisbah 12: 1 pelajar-fakulti kami menjadikan saiz kelas tetap kecil, jadi fakulti mengenali anda dengan nama. Mereka memberi nasihat, mentor dan berperanan aktif dalam membantu anda mencapai matlamat anda.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Soalan