Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

pengenalan

Universiti Concordia, St. Paul mengalu-alukan badan pelajar yang pelbagai dan membolehkan pelajar berkembang dari segi akademik, rohani dan interpersonal. Rasa kemasyarakatan di Universiti Concordia, St. Paul – sama ada di kampus atau dalam talian – membuatkan pelajar berasa seperti sebahagian daripada keluarga Concordia apabila mereka mendaftar dalam salah satu program kami. Kami menggalakkan pelajar untuk meneroka minat mereka, melibatkan diri dengan profesor dan rakan sebaya, dan mencapai matlamat mereka melalui kejayaan akademik.

Program dalam talian dari Universiti Concordia, St. Paul menyokong dan bertenaga, membolehkan anda mencapai matlamat anda dalam persekitaran digital yang fleksibel. Program komprehensif kami tertumpu untuk memberikan anda pengalaman berharga dan pengetahuan industri lanjutan yang sejajar dengan tradisi kecemerlangan akademik Concordia. Komuniti dalam talian kami menggalakkan pelajar meneroka minat mereka, melibatkan diri dengan profesor dan rakan sebaya, dan mencapai matlamat mereka melalui kejayaan dan pertumbuhan akademik.

Universiti Concordia, St. Paul diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan merupakan ahli Persatuan Pusat Utara. Universiti Concordia, St. Paul telah diakreditasi sejak 1967, dengan pentauliahan semula diberikan pada 2018.

Lokasi

geopoint
  • Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

Soalan