Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

pengenalan

Kampus CSU Pueblo, seluas lebih dari 275 ekar, menjadi mahkota utara Pueblo, Colorado. Pueblo adalah sebuah bandar yang kaya dengan sejarah dan budaya lebih 100,000 yang terletak di tengah-tengah negeri ini, di sepanjang Sungai Arkansas berhampiran Pergunungan Greenhorn di wilayah Pikes Peak yang berwarna-warni di Colorado Selatan.

Colorado State University-Pueblo terletak di sebuah komuniti yang kaya dengan sejarah dan budaya yang terdiri daripada lebih 100,000 orang, terletak di bahagian selatan negeri ini berhampiran kaki gunung Rocky, hanya dalam jarak perjalanan singkat ke Denver dan Colorado Springs.

Pasukan Kepimpinan Universiti (ULT) terdiri daripada fakulti peringkat kanan dan kakitangan Colorado State University-Pueblo.

Kami mengembangkan reputasi yang layak sebagai salah satu institusi terkemuka di negeri ini. Pengiktirafan ini telah diperolehi oleh penilaian berterusan institusi kami dan dengan menerapkan apa yang telah kami pelajari pada operasi harian kami.

Syarat kemasukan ke program

Tunjukkan komitmen dan kesediaan anda untuk berjaya dalam sekolah perniagaan dengan mengambil peperiksaan GMAT – peperiksaan yang paling banyak digunakan untuk kemasukan yang mengukur kemahiran pemikiran kritis dan penaakulan anda.

Muat turun kuiz mini GMAT untuk mendapatkan rasa soalan yang akan anda temui dalam peperiksaan.

Lokasi

  • Pueblo

    Bonforte Boulevard,2200, 81001, Pueblo

    Soalan