Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

pengenalan

Central Christian College Of Kansas terkenal dengan kecemerlangan keseluruhan program akademik kami. Walaupun kami kecil, kami menawarkan hampir semua bidang pengajian dan jurusan - hanya dalam suasana yang lebih mesra dan mesra baik secara kediaman dan dalam talian.

Di Central, kami berdedikasi untuk membantu anda berkembang dengan menyediakan akses mudah ke sumber dan maklumat, termasuk persembahan kursus, perpustakaan kami, pusat kejayaan pelajar, dan banyak lagi. Kami memperluas suasana intim dan mesra yang sama untuk program ijazah dalam talian kami juga.

Beberapa bidang kajian kami yang paling popular termasuk Seni Rupa, Sains Sukan, Perniagaan, dan Pendidikan - tetapi ada banyak lagi bidang yang boleh dipilih, masing-masing dirancang untuk membantu anda mempersiapkan kejayaan dalam bidang yang anda pilih.

Central Christian College bercita-cita untuk memberikan pengalaman pendidikan transformatif yang berakar pada Kristus. Ini difokuskan untuk memberikan Pendidikan Berpusatkan Kristus untuk Karakter kepada setiap orang yang ingin menjadi pelayan hati, akal, jiwa, dan kekuatan yang setia.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Soalan