Keystone logo
Carlow University Online Sarjana Amalan Langsung Kerja Sosial
Carlow University Online

Sarjana Amalan Langsung Kerja Sosial

Online USA

18 Months

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Dalam program Sarjana Kerja Sosial dalam Amalan Langsung hibrid di Carlow University, pelajar mendapat keyakinan yang diperlukan untuk berfungsi sebagai profesional kerja sosial yang berkebolehan tinggi. Dalam pengkhususan Amalan Langsung, fakulti menekankan keluasan trauma dan membiasakan pelajar dengan prinsip pendekatan bermaklumat trauma untuk menjaga individu dan keluarga, serta kaedah pencegahan dan intervensi. Graduan bekerja sebagai pekerja sosial klinikal dalam pelbagai tetapan.

Penempatan lapangan dan seminar memberi pelajar pengalaman praktikal sebagai tambahan kepada pangkalan pengetahuan yang diperoleh daripada pengajar pakar. Pelajar digalakkan untuk menjalankan projek penyelidikan kolaboratif dengan fakulti atau membantu dengan projek penyelidikan di luar kelas. Pada semester akhir, pelajar mendapat manfaat daripada penyediaan peperiksaan LSW.

Program ini menawarkan trek berdiri lanjutan untuk mereka yang sudah mempunyai BSW, membolehkan mereka melengkapkan ijazah dalam masa 18 bulan. Fakulti bekerjasama dengan pelajar secara bersemuka untuk menyesuaikan pengalaman penempatan lapangan dengan matlamat kerjaya mereka. Pelajar lepasan bersedia untuk menduduki lesen.

Mengenai Sekolah

Soalan