Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

pengenalan

Di Universiti Carlow, semua yang kami lakukan merangkumi warisan dan nilai Sisters of Mercy. Kami membuka hati kami kepada pelajar, rakan sekerja dan dunia kami dan mencari cara praktikal untuk menangani keperluan segera dan jangka panjang dalam komuniti kami.

Kurikulum dalam talian berasaskan etika kami menyediakan pelajar untuk memimpin dengan berkesan dalam profesion pilihan mereka dan mempromosikan dunia yang adil dan penuh belas kasihan. Carlow percaya pada pendidikan dan pertumbuhan di dalam dan di luar bilik darjah. Kami menggalakkan pelajar untuk membangunkan kemahiran dalam pertimbangan, kepimpinan, analisis, membuat keputusan dan komunikasi. Pengalaman pembelajaran transformasi dan komuniti yang pelbagai di Carlow membantu pelajar merealisasikan potensi penuh mereka sambil menjadi profesional yang sedia kerjaya dan penuh belas kasihan.

Fakulti yang dilaburkan sepenuhnya bekerja dengan pelajar untuk membantu mereka mencapai kejayaan dan mengekalkan keseimbangan antara tanggungjawab kerja dan sekolah. Setiap pengajar membawa pengalaman yang pelbagai ke dalam bilik darjah untuk memberikan pandangan yang lebih menyeluruh, pelbagai perspektif, beretika tentang dunia yang pelajar boleh pelajari dan gunakan dalam pendidikan, profesion dan kehidupan seharian mereka.

Program bantuan kewangan dan pemindahan kredit kami yang murah hati, bersama dengan saiz kelas yang kecil, memastikan kejayaan pelajar. Program kami menawarkan fleksibiliti muktamad sambil mengekalkan komitmen kami terhadap keadilan sosial dan kecemerlangan akademik. Kami menawarkan pelbagai ijazah penjagaan kesihatan, perniagaan dan pendidikan dalam talian.

Lokasi

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Soalan