Keystone logo
Campus Training

Campus Training

Campus Training

pengenalan

176565_Capturadepantalla944.png

Di Campus Training kami menangani kedua-dua orang muda yang mencari pengalaman kerja pertama dan profesional yang mencari perubahan atau peningkatan pekerjaan. Untuk melakukan ini, kursus kami menawarkan anda latihan dalam:

 • profesion teknikal

Kami memberi anda latihan teori-praktikal yang anda perlukan untuk bekerja di sektor ini dari hari pertama

 • Ujian percuma FP

Kami menyediakan anda untuk ujian percuma FP

 • Pembangkang

Kami membuat rancangan belajar yang disesuaikan dengan keperluan anda supaya anda boleh mendapat tempat anda

Pilih matlamat profesional anda

Kami memberi anda semua alat untuk mencapainya

 • tutor peribadi

Beliau adalah pakar dalam pedagogi dan pengurusan bakat. Misinya adalah untuk membangunkan pelan kajian strategik yang sesuai dengan keperluan dan kemungkinan kajian anda supaya anda mencapai matlamat anda secepat mungkin. Anda akan bertemu dengannya dalam tutorial peribadi dan dia akan sentiasa berada di sisi anda, memotivasikan anda dan membantu anda pada setiap masa.

 • Guru pakar

Kami mempunyai guru pakar dalam bidang yang berbeza yang akan menyelesaikan keraguan khusus anda tentang kandungan. Melalui kampus maya anda, anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa anda perlu. Mereka akan membalas anda dalam masa kurang daripada 48 jam perniagaan.

Selain itu, pasukan pengajar kami kerap mengajar kelas dalam talian mengenai bidang pengetahuan yang berkaitan dengan latihan anda. Di dalamnya anda mempunyai peluang untuk bertanya kepada guru keraguan anda dan menyelesaikannya dengan cara yang diperibadikan. Anda boleh menghadiri telekelas secara langsung atau mengaksesnya kemudian bila-bila masa anda mahu melalui kampus maya anda.

 • Kaedah kajian yang dibuat khusus

Di Campus Training kami sentiasa berinovasi dalam teknologi baharu untuk pendidikan, itulah sebabnya kami telah membangunkan kaedah kajian e-pembelajaran, disesuaikan sepenuhnya dengan keperluan anda.

Anda boleh belajar di mana sahaja anda berada dan pada masa yang anda pilih melalui platform maya kami, boleh diakses 24 jam sehari, 365 hari setahun. Dalam satu klik, daripada komputer, tablet atau telefon pintar anda, anda boleh mengembangkan kandungan, melihat bengkel praktikal, mengemas kini bahan pengajaran, merujuk papan kenyataan, memuat turun peperiksaan atau bertanya soalan guru anda. Bila-bila dan di mana sahaja anda mahu!

 • Bengkel dan seminar

Di Campus Training kami komited kepada latihan teori-praktikal yang berkaitan secara langsung dengan realiti profesional. Dengan bengkel latihan kami, anda akan mempelajari tentang trend terkini dalam setiap sektor dan menemui semua rahsia untuk menjadi seorang profesional sejati. Dalam seminar bersemuka kami, guru anda memberi anda peluang untuk mendalami kajian kes yang paling relevan dalam latihan anda.

 • amalan profesional

Kebanyakan latihan kami termasuk antara 60 dan 300 jam amalan profesional dalam syarikat dalam sektor ini. Ia adalah peluang terbaik untuk menggunakan pengetahuan yang diperoleh, mempelajari perdagangan, menambah pengalaman kerja pertama pada CV anda dan mengembangkan rangkaian kenalan profesional anda.

 • Latihan yang diiktiraf oleh Universiti Nebrija

Campus Training ialah pusat kerjasama Universiti Nebrija - iaitu universiti ini telah menyelia kandungan dan metodologi kursus, menjamin kualiti yang sangat baik. Oleh itu, semua pelajar yang mengambil kursus yang diiktiraf oleh Universiti Nebrija mempunyai hak untuk menerima sijil latihan yang sama yang dikeluarkan oleh universiti yang sama.

 • Orientasi Buruh

Jabatan Orientasi Buruh kami akan memberikan anda semua kunci untuk berjaya dalam sebarang proses pemilihan. Ia akan memberitahu anda bagaimana untuk membuat resume menarik, bagaimana untuk menyediakan temu duga kerja untuk jawatan yang menarik minat anda, bagaimana untuk mendapatkan peningkatan pekerjaan... dan banyak lagi!

 • Observatori pekerjaan

Kami menghubungi anda dengan syarikat yang sedang mencari calon dengan profil anda. Kami memeriksa CV dan keperluan kerja anda dan memaklumkan anda tentang tawaran kerja yang ideal untuk anda.

Lokasi

geopoint
 • C/Comandante Fontanes 1, 1º 15003, , A Coruña

Soalan