Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

pengenalan

Mengenai Campbellsville

Campbellsville menawarkan banyak ijazah dalam talian yang dinamik untuk memberi peluang kepada pelajar untuk melanjutkan pelajaran. Program ijazah dalam talian ditawarkan dalam kajian umum, pentadbiran perniagaan, keadilan jenayah, pendidikan, kementerian dan teologi, kejururawatan dan pekerjaan sosial. Profesor Campbellsville memastikan bahawa pelajar mendapat pendidikan yang relevan yang dapat diterapkan ke arah kerjaya mereka. Di samping itu, program dalam talian kami yang berpatutan sangat sesuai untuk pelajar yang hanya mahukan fleksibiliti dalam cara mereka belajar atau perlu menyeimbangkan tanggungjawab kerja dan keluarga.

Kenyataan Misi Universiti Campbellsville

Campbellsville University adalah institusi Kristian yang komprehensif yang menawarkan program teknikal bukan kredit, bersama dengan sijil, program sarjana dan ijazah. Universiti ini didedikasikan untuk kecemerlangan akademik yang berpusat pada seni liberal yang mendorong pertumbuhan peribadi, integriti dan persiapan profesional dalam persekitaran yang peduli. Universiti ini menyediakan pelajar sebagai pemimpin hamba Kristian untuk pembelajaran sepanjang hayat, melanjutkan biasiswa dengan menggunakan penyelidikan lanjutan untuk berlatih di peringkat kedoktoran dan penyertaan aktif dalam masyarakat global yang pelbagai.

Ijazah Sarjana Muda Dalam Talian

BS dalam Pentadbiran Perniagaan

Pendidikan dan Pembelajaran Ijazah Sarjana Muda

Ijazah Sarjana Muda Dalam Talian Lain

Nilai teras

      • Untuk memupuk kecemerlangan akademik melalui sijil pra-profesional, program bersekutu, sarjana muda, dan siswazah melalui sistem tradisional, teknikal dan dalam talian.
      • Untuk mencapai kecemerlangan akademik melalui ketelitian dan kesesuaian dalam program peringkat sarjana, sarjana dan doktoral.
      • Memberi persekitaran yang kondusif bagi kejayaan pelajar.
      • Untuk menghargai perspektif yang berbeza dalam komuniti berpusatkan Kristus.
      • Untuk memimpin kepimpinan hamba dan pengawasan yang berkesan.

Mengapa CU Dalam Talian?

Tumpuan pada Pertumbuhan Anda

Pendidikan kami yang lengkap dalam bidang seni dan sains adalah teras kepada matlamat kami untuk memupuk pertumbuhan peribadi dan profesional anda.

Pendidikan Berasaskan Kepercayaan

Ditubuhkan pada tahun 1906 sebagai universiti Kristian, kami mengalu-alukan pelbagai perspektif dan mempersiapkan pelajar untuk menjadi pemimpin hamba Kristian.

Berpatutan dan Nyaman

Campbellsville berusaha memberikan pendidikan yang berpatutan untuk pelajarnya. Program ijazah dalam talian kami dalam format yang mudah supaya anda dapat belajar bila-bila masa dan di mana sahaja anda mahu.

Pentauliahan & Penghargaan

Bersama dengan akreditasi serantau dan maju, kami juga telah dikenali oleh organisasi berikut untuk kecemerlangan pendidikan kami.

Lokasi

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Soalan