Keystone logo
CALIMT

CALIMT

CALIMT

pengenalan

Pendidikan Mampu untuk Semua Orang

Kami percaya bahawa pendidikan berkualiti patut terjangkau dan boleh diakses. Dianggap sebagai universiti terkemuka bagi mereka yang ingin meneruskan kajian ONLINE mereka dalam perniagaan dengan tumpuan antarabangsa , CALIMT bertujuan untuk melayani penduduk pelajar antarabangsa dengan menawarkan platform pembelajaran yang inovatif dan membina gelombang pemimpin perniagaan seterusnya! MBA unik kami

rawpixel.com / Peksel

115929_pexels-photo-1643323.jpeg

Siapa kita

Institut Pengurusan California

Institut Pengurusan dan Teknologi California menawarkan program pengajian dalam talian dalam bidang perniagaan merangkumi pelbagai industri seperti pembuatan, kejuruteraan, pendidikan, dan kerajaan.

Dengan menawarkan program kami secara dalam talian, kami dapat menyalurkan simpanan kepada pelajar kami dengan mewujudkan platform pembelajaran yang inovatif yang mencerminkan persekitaran bilik darjah sambil membenarkan pelajar kami mengambil kelas dalam keselesaan rumah mereka sendiri atau di mana sahaja mereka berada di sekitar dunia.

Mengapa CALIMT ?

 • Kurikulum fleksibel - Direka untuk profesional yang sibuk
 • Ijazah diiktiraf AS - Berdiri di kalangan rakan-rakan anda dan memajukan kerjaya anda.
 • Belajarlah untuk menjadi pemimpin - Ia kekal seumur hidup!
 • Mampu - Kadar tuisyen yang paling rendah di kalangan universiti terakreditasi di Amerika Syarikat
  • Pelan pembayaran tanpa faedah.
  • Beasiswa.
  • Siswazah bebas hutang
 • Sokongan Pelajar yang tiada tandingan - Belajar untuk diri sendiri, tetapi tidak pernah dengan sendiri. CALIMT peduli!

Mengapa CALIMT ? Kami berdedikasi untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda. Tanya diri anda ini ... Kenapa tidak CALIMT ?

Pencipta Kempen / Unsplash

115930_photo-1542744095-0d53267d353e.jpg

Misi kita

Misi Institut Pengurusan dan Teknologi California adalah untuk menawarkan persekitaran pembelajaran jarak dinamik yang menangani isu-isu perniagaan, ekonomi, dan sosial pengurusan global dan latihan kerjaya dengan penekanan terhadap kesedaran silang budaya.

Matlamat kami

 1. Menggalakkan kepekaan budaya dan kesedaran perbezaan budaya untuk membantu individu ketika melakukan perniagaan di berbagai budaya.
 2. Melatih profesional perniagaan untuk menjadi pemimpin yang beretika dan bertanggungjawab sosial.
 3. Mendidik pelajar untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai fungsi perniagaan utama, seperti perakaunan, kewangan, pengurusan sumber manusia, pemasaran, dan operasi.

Objektif kami

 1. Menyediakan kursus perniagaan teras yang penting untuk berjaya dalam pasaran global yang sangat kompetitif.
 2. Gunakan gabungan unik pengurusan pendidikan tradisional, kajian budaya, dan peluang untuk melibatkan diri dalam pembelajaran bersama dengan mereka dari budaya lain.
 3. Menggabungkan aspek budaya setiap kursus supaya pelajar dapat memohon kandungan kursus di pelbagai tempat kebudayaan.
 4. Menekankan tanggungjawab sosial korporat (CSR) dan etika perniagaan sepanjang kurikulum.
 5. Fokus kepada kepimpinan dalam organisasi dan membangunkan kemahiran komunikasi perniagaan global yang berkesan kepada pelajar.

Butiran kenalan:Tel: 1 949-872-2224www. CALIMT .edu Ya, saya mempunyai kawan yang berminat! Semak kami di Facebook !Nombor WhatsApp:href = "https://wa.me/19498722224

Lokasi

 • USA Online

  USA Online, Amerika Syarikat

 • Irvine

  2361 Campus Dr., Suite 180, CA 92612, Irvine

Soalan