Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

pengenalan

College For Adult Learning ( CAL ), yang dibentuk sebagai Organisasi Latihan Berdaftar (RTO), telah membuat perbezaan nyata dalam ribuan nyawa selama 10 tahun terakhir. Visi kami di College For Adult Learning berpusat pada mencipta hasil sebenar bagi pelajar. Kami komited untuk membantu pelajar mencapai tujuan mereka melalui perjalanan pembelajaran yang disesuaikan, kandungan kursus yang menarik dan berkaitan dengan industri, sumber belajar tambahan, dan alat.

Kami mempunyai tiga prinsip panduan yang membentuk bagaimana kami menyampaikan kursus dalam talian secara khusus kepada pelajar di College For Adult Learning . Belajar dengan kami lebih dari sekadar sehelai kertas. Dengan kursus College For Adult Learning , anda boleh mendapat inspirasi untuk membentuk dunia anda sendiri - menerima sokongan yang tiada tandingannya, kemahiran dan pengetahuan yang berlaku dalam kehidupan nyata, dan menikmati pembelajaran yang fleksibel.

Kami memberi tumpuan untuk memberikan pengalaman pelajar yang unik, membina persekitaran pembelajaran dalam talian yang menyokong, akses 24/7 ke kandungan kursus supaya anda dapat mengikut rentak anda sendiri, dan peluang tanpa had untuk berhubung dengan profesional industri yang berpengalaman untuk bimbingan dan sokongan.

Lokasi

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Soalan