Keystone logo
Brunel University London Sains Psikologi (Penukaran) MSc dalam talian
Brunel University London

Sains Psikologi (Penukaran) MSc dalam talian

Online

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Sep 2024

GBP 12,255

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Sains Psikologi (Penukaran) MSc dalam talian

Brunel University London Psikologi Brunel University London (Penukaran) MSc dalam talian telah ditubuhkan untuk para pelajar dan profesional yang bekerja dari latar belakang bukan psikologi, yang ingin mendapatkan pemahaman yang komprehensif tentang aplikasi praktikal ilmu psikologi dan kesannya terhadap masyarakat.

Kursus sains psikologi dalam talian ini akan menyediakan anda untuk menangani bidang yang berbeza dalam bidang psikologi, termasuk kaedah penyelidikan, teori psikologi, statistik, dan penyediaan laporan. Anda akan meneroka isu-isu sejarah dan konseptual subjek, dan membangunkan kemahiran yang dicari di seluruh dunia untuk pelbagai kerjaya, atau kajian lanjut (contohnya PhD, ClinPsyD, DEdPsy).

BPS bertauliah

Sarjana dalam bidang psikologi ini diakreditasi oleh British Psychological Society (BPS), yang bermaksud anda akan layak untuk mendapat Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) dari British Psychological BPS setelah tamat pengajian, yang penting untuk meneruskan kerjaya dalam profesion psikologi yang diiktiraf.

Mengenai Brunel University London

Brunel University London mengambil namanya dari salah seorang jurutera paling berpengaruh di Britain, Isambard Kingdom Brunel. Alumni kami terus mengikuti jejaknya di bidang kejuruteraan awam, serta bekerja di sektor pembuatan, perkhidmatan, dan kerajaan di seluruh dunia. 'International Outlook' Brunel diiktiraf sebagai antara yang terbaik di dunia, berada di kedudukan ke-28 dalam 2021 Times Higher Education World University Rankings, dan kami berdedikasi untuk membantu anda mengembangkan kemahiran akademik dan peribadi yang diperlukan untuk berjaya di dunia nyata.

  • 72% hasil penyelidikan terkemuka dunia / antarabangsa yang cemerlang.
  • 40 universiti intensif penyelidikan teratas, ke-58 di peringkat global Times Higher Education Impact Rankings 2022.
  • Ke-4 di UK untuk Tinjauan Antarabangsa, Times Higher Education World University Rankings.
  • Belajar pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja dengan 100% ijazah dalam talian.

Brunel University London","author_url":"","source":""}" />

132659_Psychology1_4380.jpg

Kajian dalam talian

Belajar dalam talian memberi anda peluang untuk memperoleh ijazah sarjana Inggeris yang diiktiraf di peringkat antarabangsa tanpa meninggalkan rumah anda. Anda tidak diwajibkan menghadiri kuliah kampus, yang bermaksud anda dapat menontonnya di platform dalam talian pada masa yang sesuai untuk anda. Sepanjang pengajian anda, anda akan mendapat akses ke:

  • Melawat bahan-bahan pengajaran: Sumber-sumber anda akan termasuk kuliah video, kajian kes, forum kelas dan podcast.
  • Sokongan dan bimbingan: Tutor program khusus anda akan membimbing perkembangan akademik anda dari hari ke hari.
  • Kampus maya anda: Belajar dari mana-mana lokasi dan bina hubungan dengan profesional yang berfikiran sedunia di seluruh dunia.
  • Perpustakaan Terbuka: Pelajar dalam talian akan mempunyai akses penuh ke perpustakaan digital Brunel yang luas untuk buku, artikel, dan sumber elektronik.

Dengan mempelajari talian ijazah anda, anda akan menyertai rangkaian pelajar dan profesional di seluruh dunia, belajar dan menyambung untuk memperkayakan kehidupan mereka, dan mengambil langkah seterusnya yang positif ke arah menggembirakan kerjaya.

Pelajar juga akan mendapat akses ke Pusat Pembangunan Profesional Brunel (PDC). Pusat Pembangunan Profesional meningkatkan kebolehpasaran pelajar dengan membantu mereka mengembangkan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk menonjol dalam pasaran kerja antarabangsa, dan bersedia untuk kerjaya yang memberi impak.

Baru-baru ini dipilih oleh pelajar sebagai Khidmat Terbaik Kerjaya ke-5 di negara ini, Pusat Pengembangan Profesional Brunel telah mendapat penghormatan untuk kakitangan yang berpengalaman dan sokongan kerjaya yang luar biasa. Pasukan PDC Brunel membimbing pelajar melalui peringkat membangun dan mencapai matlamat profesional dan membantu dengan menulis aplikasi yang berkesan dan menyediakan pelajar untuk temu bual. Setiap tahun, pasukan ini menyelaraskan pameran kerjaya dan acara khusus industri untuk pelajar bertemu dan rangkaian dengan majikan yang berpotensi dalam bidang pilihan mereka.

Brunel University London","author_url":"","source":""}" />

132661_Psychologyexperiment03_13007.jpg

Tempoh

1 tahun sepenuh masa, 2 tahun separuh masa

Kemasukan

Mengenai Sekolah

Soalan