Keystone logo
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

pengenalan

Brunel University London , yang dinamakan sempena jurutera berpengaruh Britain, Isambard Kingdom Brunel, telah secara konsisten menyampaikan kecemerlangan akademik sejak membuka pintunya pada tahun 1966. Dalam lebih daripada 50 tahun pengajaran pendidikan, universiti telah menerima beberapa perbezaan dan kini dinamakan ke-34 di dunia untuk pandangan antarabangsa (Times Higher Education World Rankings 2020).

Universiti ini berbangga dengan ahli akademiknya yang terkenal, yang kedua-duanya mengembangkan program Brunel dan menyampaikan penyelidikan mereka yang terkenal di peringkat global. Pendidik ini menyediakan siswazah untuk memberi ganjaran kerjaya dengan menyediakan kemahiran dunia untuk diterapkan di tempat kerja.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Sejarah dan Pendidikan

Brunel University London dinamakan untuk salah seorang jurutera Britain yang paling terkenal, Isambard Kingdom Brunel. Beberapa graduan Brunel telah menjadi pemimpin dalam dunia akademik kesihatan awam, dalam bidang-bidang seperti ekonomi kesihatan awam dan kawalan penyakit berjangkit, dan bidang kejuruteraan pembuatan, kejuruteraan awam, dan sektor perkhidmatan dan kerajaan.

Universiti secara konsisten berusaha untuk memenuhi piawaian akademik yang ditetapkan oleh Kod Kualiti UK untuk Pengajian Tinggi, yang diterbitkan oleh Agensi Jaminan Kualiti, yang menetapkan harapan negara bahawa semua institusi pendidikan tinggi UK dikehendaki bertemu. Proses dan prosedur universiti secara konsisten memenuhi Rangka Kerja Kelayakan Pendidikan Tinggi di England, Wales dan Ireland Utara (FHEQ) untuk memastikan piawaian akademik dan kualiti pendidikan tinggi yang diharapkan oleh pelajar dan siswazah.

Di Brunel, anda belajar dengan ahli akademik ghairah yang pakar yang dihormati di ladang mereka. Para ahli akademik ini komited untuk membantu anda mengembangkan kemahiran pendidikan dan peribadi yang anda perlukan untuk berjaya selepas tamat pengajian.

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Penyelidikan

Brunel University London komited kepada penyelidikan utama dunia dan menggabungkan kekukuhan akademik dengan keperluan kerajaan, industri, dan sektor keuntungan dan bukan keuntungan di seluruh dunia - menyampaikan penyelesaian kreatif kepada cabaran yang rumit untuk memberi manfaat ekonomi, kebudayaan, dan sosial.

Kemudahan

Di Pusat Pengembangan Profesional Brunel, pelajar mempunyai akses kepada kerjaya dan sumber pekerjaan yang dapat membantu mereka mengembangkan kemahiran dan pengalaman yang mereka perlukan untuk menonjol dalam pasaran pekerjaan antarabangsa.

Anda boleh mengakses perpustakaan digital yang luas di Brunel, artikel, dan sumber elektronik yang boleh didapati secara online dari mana-mana sahaja pada bila-bila masa. Sumber-sumber ini termasuk kuliah video, forum kelas, kajian kes, dan podcast.

Kajian dalam talian

Platform pembelajaran dalam talian Brunel membolehkan anda mempelajari program anda pada satu masa dan lokasi yang sesuai dengan jadual dan komitmen luar anda. Ciri persidangan web Universiti membolehkan anda berinteraksi dengan rakan-rakan pelajar anda dan telah berkongsi akses untuk menyiarkan suapan video.

Semasa pengajian, anda akan mempunyai akses kepada:

  • Melawat bahan-bahan pengajaran: Sumber-sumber anda termasuk kuliah video, kajian kes, forum kelas, dan podcast.
  • Sokongan dan bimbingan: Tutor program khusus anda akan membimbing anda melalui perkembangan akademik semasa pengajian anda.
  • Kampus maya anda: Belajar dari mana-mana lokasi dan bina hubungan dengan profesional yang berpikiran sama di seluruh dunia.
  • Perpustakaan Terbuka: Pelajar dalam talian mempunyai akses penuh ke perpustakaan digital Brunel yang luas untuk buku, artikel, dan sumber elektronik.

Kenapa pilih kami

  • Brunel University London disenaraikan sebagai salah satu daripada 25 universiti terkemuka di UK untuk gaji permulaan siswazah.
  • Brunel University London menduduki tempat ke-34 di dunia untuk tinjauan antarabangsa, menurut Times Higher Education World University Rankings 2020.
  • Brunel melengkapkan graduan dengan kemahiran praktikal untuk menangani cabaran masyarakat pada skala global dan menyediakan mereka dengan pendidikan yang diterajui oleh penyelidik dari tutor yang berpengalaman.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
  • Brunel University , UB8 3PH, London

  • London, United Kingdom

Soalan