Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

pengenalan

Brunel University London , yang dinamakan sempena jurutera berpengaruh Britain, Isambard Kingdom Brunel, telah secara konsisten menyampaikan kecemerlangan akademik sejak membuka pintunya pada tahun 1966. Dalam lebih daripada 50 tahun pengajaran pendidikan, universiti telah menerima beberapa perbezaan dan kini dinamakan ke-34 di dunia untuk pandangan antarabangsa (Times Higher Education World Rankings 2020).

Universiti ini berbangga dengan ahli akademiknya yang terkenal, yang kedua-duanya mengembangkan program Brunel dan menyampaikan penyelidikan mereka yang terkenal di peringkat global. Pendidik ini menyediakan siswazah untuk memberi ganjaran kerjaya dengan menyediakan kemahiran dunia untuk diterapkan di tempat kerja.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Sejarah dan Pendidikan

Brunel University London dinamakan sempena salah seorang jurutera Britain yang paling terkenal, Isambard Kingdom Brunel. Beberapa graduan Brunel telah menjadi peneraju dalam dunia akademia kesihatan awam, dalam bidang seperti ekonomi kesihatan awam dan kawalan penyakit berjangkit, dan dalam bidang kejuruteraan pembuatan, kejuruteraan awam, dan sektor perkhidmatan dan kerajaan.

Universiti secara konsisten berusaha untuk memenuhi piawaian akademik yang ditetapkan oleh Kod Kualiti UK untuk Pengajian Tinggi, yang diterbitkan oleh Agensi Jaminan Kualiti, yang menetapkan harapan negara bahawa semua institusi pendidikan tinggi UK dikehendaki bertemu. Proses dan prosedur universiti secara konsisten memenuhi Rangka Kerja Kelayakan Pendidikan Tinggi di England, Wales dan Ireland Utara (FHEQ) untuk memastikan piawaian akademik dan kualiti pendidikan tinggi yang diharapkan oleh pelajar dan siswazah.

Di Brunel, anda belajar dengan ahli akademik ghairah yang pakar yang dihormati di ladang mereka. Para ahli akademik ini komited untuk membantu anda mengembangkan kemahiran pendidikan dan peribadi yang anda perlukan untuk berjaya selepas tamat pengajian.

Penyelidikan

Brunel University London komited kepada penyelidikan utama dunia dan menggabungkan kekukuhan akademik dengan keperluan kerajaan, industri, dan sektor keuntungan dan bukan keuntungan di seluruh dunia - menyampaikan penyelesaian kreatif kepada cabaran yang rumit untuk memberi manfaat ekonomi, kebudayaan, dan sosial.

Kajian dalam talian

Platform pembelajaran dalam talian Brunel membolehkan anda mempelajari program anda pada satu masa dan lokasi yang sesuai dengan jadual dan komitmen luar anda. Ciri persidangan web Universiti membolehkan anda berinteraksi dengan rakan-rakan pelajar anda dan telah berkongsi akses untuk menyiarkan suapan video.

Semasa pengajian, anda akan mempunyai akses kepada:

 • Melawat bahan-bahan pengajaran: Sumber-sumber anda termasuk kuliah video, kajian kes, forum kelas, dan podcast.
 • Sokongan dan bimbingan: Tutor program khusus anda akan membimbing anda melalui perkembangan akademik semasa pengajian anda.
 • Kampus maya anda: Belajar dari mana-mana lokasi dan bina hubungan dengan profesional yang berpikiran sama di seluruh dunia.
 • Perpustakaan Terbuka: Pelajar dalam talian mempunyai akses penuh ke perpustakaan digital Brunel yang luas untuk buku, artikel, dan sumber elektronik.

Kenapa pilih kami

 • Brunel University London disenaraikan sebagai salah satu daripada 25 universiti terkemuka di UK untuk gaji permulaan siswazah.
 • 72% hasil penyelidikan yang terkemuka di dunia / antarabangsa.
 • Kedudukan antara 40 universiti intensif penyelidikan teratas, ke-58 di peringkat global dalam Kedudukan Kesan Times Higher Education 2022.
 • Brunel University London berada di kedudukan ke-4 di UK dan ke-20 di dunia untuk pandangan antarabangsa, menurut Kedudukan Universiti Dunia Pendidikan Tinggi Times 2023.
 • Brunel melengkapkan graduan dengan kemahiran praktikal untuk menangani cabaran masyarakat pada skala global dan menyediakan mereka dengan pendidikan yang diterajui penyelidikan daripada tutor yang sangat berpengalaman.
 • Belajar pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja dengan 100% ijazah dalam talian.

Testimoni Pelajar

Lokasi

 • London

  London, United Kingdom

  Soalan