Keystone logo
Belhaven University Online

Belhaven University Online

Belhaven University Online

pengenalan

Program ijazah dalam talian Belhaven University adalah salah satu kolej dan universiti Kristian dalam talian teratas di Amerika. Untuk orang dewasa yang sibuk bekerja yang ingin menyelesaikan ijazah sarjana muda, sarjana muda, sarjana atau kedoktoran dengan cepat dan berpatutan, Universiti Belhaven menawarkan program dalam talian Kristian yang berkualiti. Dengan lebih dari 30 bidang pengajian, Belhaven mempunyai ijazah dalam talian untuk anda.

Semua kelas diajar dari perspektif pandangan dunia Kristian oleh fakulti berpengalaman yang menjadi pemimpin dalam bidang pengajian mereka. Fakulti dan kakitangan kami yang prihatin berkomitmen untuk kejayaan anda dan menawarkan sokongan peribadi kepada semua pelajar kami.

Majikan mencari pekerja yang berpendidikan. Menjelang 2020, 65% daripada semua pekerjaan akan memerlukan pendidikan pasca sekolah menengah. Ijazah dari Belhaven University Online akan membantu anda memenuhi matlamat pendidikan dan profesional anda yang diperlukan di tempat kerja hari ini. Lamar hari ini untuk menjadi graduan Belhaven yang berjaya dengan alat yang diperlukan untuk berjaya dalam ekonomi global masa kini.

Lokasi

  • Jackson

    Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

    Soalan