Keystone logo
Averett University Online

Averett University Online

Averett University Online

pengenalan

Mengapa Averett?

MEMANG LEBIH DARIPADA IJAZAH A

PERSEKITARAN PEMBELAJARAN DIREKA UNTUK KEPERLUAN ANDA

Selama lebih 25 tahun, Siswazah dan Bahagian Pengajian Profesional (GPS) telah menawarkan pendidikan berterusan khusus untuk orang dewasa yang bekerja. Lebih 8,000 alumni Averett GPS telah mengambil kesempatan daripada program ijazah dipercepatkan kami untuk membangunkan alat yang mereka perlukan untuk berjaya dalam kerjaya mereka dan dalam kehidupan mereka. Mereka telah memperoleh prospek kerjaya yang baik. Mereka telah mendapat penghormatan untuk diri mereka sendiri, dan hak untuk memanggil diri mereka contoh kepada orang lain. Mereka telah memperoleh pendapatan yang lebih daripada ijazah. Dan anda juga boleh.

1. penyampaian kursus Dipercepatkan

 • Mendapat ijazah anda dalam masa dua tahun

2. Direka untuk kemudahan

 • Tiada penyertaan sebenar-masa yang diperlukan dan tugasan mingguan dan tarikh pembayaran tetap disiarkan sebelum kursus bermula

3. Program Mampu

 • Averett di bawah jangkaan apabila ia datang kepada jumlah kos ijazah MBA. Jumlah kos tuisyen untuk MBA di Averett adalah di bawah $ 30,000 USD.

4. "Pasaran-sedia" kurikulum

 • Kandungan dalam program ijazah kami dibangunkan dengan penekanan antarabangsa. Terdapat kursus penuh dalam perniagaan antarabangsa, dan anda boleh menyesuaikan beberapa tugasan anda untuk memasukkan perspektif antarabangsa.

5. Perhatian peribadi

 • Nisbah pelajar fakulti dalam program GPS kami adalah 19: 1; purata saiz kelas 15

6. Kumpulan projek

 • Kumpulan 3-5 pelajar memberi sokongan tambahan dan motivasi

7. pengajar yang berdedikasi

 • ahli fakulti industri mengalami kami mempunyai ijazah lanjutan dalam bidang masing-masing dan komited untuk kejayaan anda

8. Kakitangan Sokongan

 • Kemasukan dan kakitangan bantuan kewangan disediakan untuk membantu anda mencapai matlamat anda

Program Ijazah Dibina untuk Anda

Kami menawarkan pelajar GPS kami pengalaman yang mencerminkan situasi kehidupan sebenar pembelajaran. Ini bermakna anda boleh meletakkan pelajaran malam ini untuk ujian semasa hari kerja esok.

Anda akan mendapatkan maklumat dalam kelas kecil yang diketuai oleh pengajar industri berpengalaman. Dan dengan Pasukan Projek kami, anda menyertai kumpulan rakan sebaya yang mendorong satu sama lain untuk berjaya melalui tamat pengajian dan seterusnya.

Akhir sekali, format kursus dalam talian kami membuat mengimbangi kerja, keluarga, dan pendidikan tinggi lebih mudah:

 • Tiada penyertaan sebenar-masa yang diperlukan
 • tugasan mingguan dan tarikh pembayaran tetap disiarkan sebelum kursus bermula
 • Log masuk ke kursus pada bila-bila masa setiap minggu untuk menyiapkan tugasan
2

MISI Averett'S

Averett University menyediakan pelajar untuk berkhidmat dan memimpin sebagai pemangkin kepada perubahan yang positif. Averett memenuhi misi ini dengan mendidik pelajar dari pelbagai latar belakang, budaya, dan negara melalui program-program ijazah pertama berasaskan seni dan siswazah liberal dalam keserakanan persekitaran yang peribadi, antara disiplin.

VISI Averett'S

Averett Universiti akan menjadi universiti berpusatkan pelajar perdana terkenal dengan pengajaran yang inovatif dan terlibat pembelajaran.

NILAI-NILAI TERAS Averett'S

5

Integriti

Kami mengamalkan etika yang terbaik.

inovasi

Kami menggalakkan dan menerima pengajaran yang inovatif dan pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah.

Engagement

Kami menggalakkan kesedaran global, perkhidmatan dan kepimpinan.

Discovery

Kami memupuk semangat penemuan, penyelesaian masalah dan pemikiran kritikal dan menggabungkan seni liberal dengan penyediaan profesional dalam pengajaran dan pembelajaran.

Kepelbagaian

Averett Universiti mengalu-alukan semua pelajar, fakulti dan kakitangan untuk komuniti akademik yang memupuk kesedaran, keterangkuman, ekuiti dan perkhidmatan yang sama memenuhi misi dan visi kami. Averett meraikan keunikan individu dan berbaloi menghormati perbezaan dalam persekitaran yang selamat dan memupuk. Tiap-tiap anggota Komuniti Averett berkongsi tanggungjawab mengendalikan diri secara beretika dan rakyat yang baik, dan menggalakkan perkembangan kemahiran, dan pertumbuhan intelek dan emosi. Kami menghargai kepelbagaian, kerana hanya dengan melihat dan membina yang terbaik dalam setiap pelajar boleh kita membantu mereka berkembang menjadi pemimpin masa depan.

Tradisi

Kami menerima warisan Judeo-Kristian Averett dengan menghormati mencari kebenaran dan pembentukan rohani.

Lokasi

 • Danville

  MAIN CAMPUS 512 Bridge Street, VA 24541, Danville

Soalan