Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

pengenalan

Siapa kita

Pendidikan kejuruan memainkan peranan penting dalam mewujudkan ekonomi yang kukuh dengan melengkapkan orang dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya. Melalui RTO (Organisasi Latihan Berdaftar) kami. ACSE menyediakan kursus dan kelayakan yang siap bekerja yang membantu membina ekonomi Australia dan membantu graduan mencapai potensi mereka dengan melengkapkan mereka dengan kemahiran dan boleh melakukan sikap yang dicari majikan. ACSE memupuk orang ramai untuk mencapai potensi mereka dan mewujudkan perubahan positif pada individu, yang membawa kepada masyarakat yang lebih baik di mana untuk hidup dan bekerja.

Misi kita

Untuk meningkatkan kehidupan masyarakat dan masyarakat dan masyarakat di mana kita hidup. melalui pendidikan dan latihan berkualiti tinggi yang inovatif dan inovatif.

Nilai kami

Kami menjanjikan latihan dan latihan yang baik dan ia dapat disampaikan yang dapat menyesuaikan kadar penyempurnaan kami, pertumbuhan perniagaan dan yang paling penting dapat disesuaikan dengan kejayaan kami.

  • Menghormati - Evaluatu disusun dan dihargai
  • Integriti - Sentiasa benar
  • Kepercayaan - Kita dapat membuat kesilapan

Proses RPL

Proses RPL boleh menjadi pengalaman yang membangkitkan semangat dan keyakinan yang kuat untuk mereka yang mengambil kesempatan daripada kecekapan mereka dan menjalankan aktiviti harian mereka tanpa menyedari nilai kemahiran dan pengetahuan yang menyokong tindakan mereka.

Pengiktirafan adalah proses dimana kemahiran, pengetahuan dan pengalaman anda yang ada sepanjang hidup anda, tanpa mengira bagaimana ia telah diperoleh, diiktiraf ke arah pencapaian kelayakan yang diiktiraf atau pencapaian pernyataan yang diakui secara nasional.

Untuk membaca lebih lanjut, klik di sini .

Lokasi

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Soalan