Keystone logo
Aurora University Online Sarjana Kerja Sosial (MSW) - Pengkhususan Ketenteraan
Aurora University Online

Sarjana Kerja Sosial (MSW) - Pengkhususan Ketenteraan

Aurora, Amerika Syarikat

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 618 / per credit

Pembelajaran jarak jauh

pengenalan

Program Sarjana Kerja Sosial (MSW) dalam talian Aurora University termasuk trek yang direka untuk pelajar dengan BSW yang berminat untuk bekerja sebagai pekerja sosial yang berkhidmat sebagai anggota tentera dan veteran yang bertugas aktif. Program ini disampaikan dalam format yang fleksibel dan boleh disiapkan dalam masa tiga tahun. MSW dalam talian diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial (CSWE), jadi pelajar menerima pendidikan yang diiktiraf untuk kualiti akademik dan standard industri.

Trek ketenteraan termasuk sembilan kredit kerja kursus tertumpu yang, apabila digabungkan dengan kurikulum teras MSW, akan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya. Topik termasuk budaya ketenteraan, adat resam dan tradisi, serta amalan kerja sosial klinikal dengan populasi tentera dan veteran. Setiap kursus lapan minggu diajar oleh ahli fakulti yang mempunyai pengalaman dunia sebenar dan berdedikasi untuk kejayaan pelajar. Pelajar juga melengkapkan 450 jam keperluan penempatan lapangan selama 600 jam bekerja dengan penduduk tentera dan veteran dalam perkhidmatan sosial atau persekitaran perubatan.

Graduan program MSW yang melengkapkan trek ketenteraan mempunyai pengetahuan dan kemahiran khusus yang diperlukan untuk meneruskan pekerjaan sebagai pekerja sosial berlesen dalam konteks seperti Hal Ehwal Veteran, pengurusan kakitangan atau kes, kaunseling dan banyak lagi.

Mengenai Sekolah

Soalan