Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

pengenalan

Siapa kita

Aucal, pakar dalam Latihan Dalam Talian

Sebagai keperluan yang tidak dapat dipertikaikan, 18 tahun yang lalu di pasaran Sepanyol, Manuel González Folgado , seorang profesional yang pakar dalam bidang keselamatan swasta dan selalu dikaitkan dengan dunia pendidikan, memutuskan untuk membuat sistem latihan yang inovatif dan keusahawanan, yang akan menyelesaikan masalah akses ke universiti dari semua golongan muda dan pekerja yang kerana alasan profesional, jarak atau tidak dapat mengikuti kelas tatap muka, mengecewakan kemungkinan mempunyai pekerjaan masa depan yang berjaya.

Sistem latihan akademik ini akan didasarkan pada metodologi belajar dari jarak jauh, mengikut kadar setiap pelajar, dari rumah dan tanpa perjalanan berterusan, sistem melalui platform dalam taliannya sendiri yang akan menghubungkan kemajuan dan komunikasi antara pelajar itu sendiri dan profesional guru yang mengendalikan setiap program dan secara peribadi.

Inilah cara Aucal dilahirkan .

Aucal adalah sebuah Sekolah Perniagaan pendidikan tinggi antarabangsa, yang dilahirkan pada tahun 1999 sebagai salah satu pelopor dalam bidang latihan dalam talian di Sepanyol, yang menganggap dengan komitmen dan prestasi cemerlang latihan orang dan sumbangan untuk pengembangan profesional masing-masing pelajar, yang kini menjadi misi dan semangat juang utamanya.

Dengan kecemerlangan akademik yang diakui selama bertahun-tahun, dan profesional dari pelbagai sektor dengan pengalaman profesional dan tanggungjawab sosial yang luas, Aucal Business School memfokuskan semua tenaganya untuk menawarkan peluang sebenar untuk pembelajaran dan pengembangan profesional kepada semua yang mempunyai keinginan untuk meningkat dan berkembang di pasaran ini tenaga pekerja yang sangat cekap dan sering tidak adil.

Penyatuan Aucal tercermin dalam lebih daripada 35,000 pelajar yang bergantung pada metodologi dan kualiti programnya dari masa ke masa, dengan tahap kepuasan lebih tinggi daripada 98% daripada semua mereka yang telah lulus dari kursus atau sarjana yang berbeza dan yang kini dimasukkan dalam dunia pekerjaan.

Terletak di kota Madrid dan Zamora, Aucal mengesahkan di pasar ini bahawa kemungkinan untuk maju secara profesional tanpa mengubah rentak kehidupan semasa, yang sudah sulit dan mengorbankan diri.

Aucal Business School , alternatif sebenar untuk masa depan anda.

Businessman working and writing notes in office

misi

Misi kami adalah untuk melatih para profesional masa depan, menanggapi keperluan latihan atau pengkhususan yang diminta oleh pasaran setiap saat untuk memperluas profil teknikal profesional dan daya saing pekerjaan mereka.

nilai

Kami mendasarkan aktiviti kami pada inovasi , memupuk semangat keusahawanan . Kami bukan sahaja menyebarkan pengetahuan, tetapi kami ingin menanamkan kemahiran profesional dalam diri pelajar kami sehingga mereka dapat memanfaatkan mereka sebagai pakar.

Kualiti

Di Aucal kami percaya bahawa penting untuk mengajar konsep tetapi lebih penting lagi bagaimana ia dipelajari. Oleh itu, kami menawarkan maklumat yang berkualiti berdasarkan aplikasi praktikalnya dan semaksimal mungkin dinamis sehingga merupakan pembelajaran yang efektif dan menghiburkan .

Metodologi kami

Modaliti dalam talian membolehkan dedikasi dan pembelajaran yang fleksibel disesuaikan dengan keperluan setiap pelajar, selain dapat bersesuaian dengan aktiviti lain melalui model 24/7, dengan mana anda dapat mengakses platform 24 jam sehari, 7 hari seminggu .

139032_startup-photos.jpg

Di Aucal , kami sangat mementingkan latihan praktikal , oleh itu, anda bukan sahaja mempunyai pengetahuan teori, tetapi juga nota dari tutor seperti di kelas tradisional tetapi disesuaikan dengan teknologi baru dengan sumber multimedia semasa untuk memberi tenaga kepada kajian ini: video, suara-suara , konferensi video, forum, sebagai tambahan kepada latihan dan latihan yang akan anda laksanakan selama kursus untuk menerapkan pengetahuan yang dipelajari.

Anda akan sentiasa mendapat bantuan daripada tutor untuk menyelesaikan sebarang persoalan teknikal yang mungkin anda ada, dan juga akan memantau kemajuan akademik anda.

Guru kami mempunyai pengalaman mengajar dan profesional yang luas untuk mengikuti tuntutan pasar dan kemajuan teknologi.

Kenapa pilih kami?

 • Pengoptimuman pembelajaran.
 • Saluran sembang, forum dan perkhidmatan pesanan.
 • Kandungan multimedia dalam format web.
 • Guru dengan pengalaman profesional dan pengajaran yang luas.
 • Sesuai dengan masa dan kadar pembelajaran anda.
 • Nasihat yang diperibadikan.
 • Akses 7x24 ke platform e-Pembelajaran kami.
 • Guru-tutor dan interaksi peserta antara satu sama lain.
 • Kandungan yang dikemas kini.
 • Bahan kajian disertakan.

Lokasi

Lokasi
 • Getafe

  C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin
 • Zamora

  C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

  • Toro

   Toro, Sepanyol

   Soalan