Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

pengenalan

Kenapa Aston?

Pengaruh industri belajar di Aston.

Aston menyediakan pengalaman pelajar yang lengkap.

Sejak 1947, Universiti Aston telah menghasilkan graduan yang telah memberi impak yang besar dalam sektor perniagaan mereka. Aston memberi tumpuan kepada pengalaman pelajar. Pada 2016, Tinjauan Pelajar Kebangsaan menunjukkan 89 peratus keseluruhan kepuasan pelajar terhadap Aston. Sunday Times Good University Guide meletakkan Aston dalam 30 Terbaik daripada 120 universiti UK untuk pengalaman pelajar. Kelas Aston direka untuk membolehkan pelajar menyertai komuniti pelajar dan alumni semasa yang pelbagai dan antarabangsa. Pada masa yang sama, pengalaman dalam talian Aston menyesuaikan hasil dan pembangunan dengan keperluan profesional anda.

Graduan Aston diingini oleh majikan.

Graduan Aston mempunyai 82 peratus penarafan kebolehkerjaan (Times/Sunday Times University Guide 2017) dan berada dalam kedudukan 20 teratas di dunia untuk MBA Dalam Talian Jarak Jauh (QS University Rankings 2018). Graduan menyertai komuniti yang mempunyai hubungan baik, kerana 78.8 peratus daripada graduan Aston mendapat pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian (Panduan Universiti 2017). Aston ialah universiti 10 Terbaik di UK untuk graduan yang mencapai pekerjaan profesional, menurut tinjauan Destinasi Lepasan dari Pengajian Tinggi. Kedudukan QS Employability meletakkan Aston dalam 20 Teratas di UK untuk Graduate Employability.

Komuniti pembelajaran Aston adalah pelbagai.

Aston berada dalam kedudukan 10 Terbaik di UK dan dalam 30 Terbaik untuk Tinjauan Antarabangsa. Aston University Online merekrut pelbagai pelajar profesional di seluruh dunia. Di samping itu, Aston University Online Academics cemerlang dalam bidang mereka, dengan lima bintang QS, dan mereka menduduki tempat kedua di UK untuk Kualiti Pengajaran (THE, Teaching Excellence Framework).

Anda tahu kelebihan belajar di Aston; kini ambil langkah seterusnya dengan mempelajari lebih lanjut tentang Sekolah Perniagaan kami. Aston University Online menawarkan pelbagai program pascasiswazah, termasuk MBA dalam talian daripada Sekolah Perniagaan yang mempunyai tiga akreditasi.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Birmingham

    Aston University, B4 7ET, Birmingham

    Soalan