Keystone logo
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

pengenalan

Kenapa Aston?

Pengaruh industri belajar di Aston.

Aston menyediakan pengalaman pelajar yang lengkap.

Sejak 1947, Universiti Aston telah menghasilkan graduan yang telah memberi impak yang besar dalam sektor perniagaan mereka. Aston memberi tumpuan kepada pengalaman pelajar. Pada 2016, Tinjauan Pelajar Kebangsaan menunjukkan 89 peratus keseluruhan kepuasan pelajar terhadap Aston. Sunday Times Good University Guide meletakkan Aston dalam 30 Terbaik daripada 120 universiti UK untuk pengalaman pelajar. Kelas Aston direka untuk membolehkan pelajar menyertai komuniti pelajar dan alumni semasa yang pelbagai dan antarabangsa. Pada masa yang sama, pengalaman dalam talian Aston menyesuaikan hasil dan pembangunan dengan keperluan profesional anda.

Graduan Aston diingini oleh majikan.

Graduan Aston mempunyai 82 peratus penarafan kebolehkerjaan (Times/Sunday Times University Guide 2017) dan berada dalam kedudukan 20 teratas di dunia untuk MBA Dalam Talian Jarak Jauh (QS University Rankings 2018). Graduan menyertai komuniti yang mempunyai hubungan baik, kerana 78.8 peratus daripada graduan Aston mendapat pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian (Panduan Universiti 2017). Aston ialah universiti 10 Terbaik di UK untuk graduan yang mencapai pekerjaan profesional, menurut tinjauan Destinasi Lepasan dari Pengajian Tinggi. Kedudukan QS Employability meletakkan Aston dalam 20 Teratas di UK untuk Graduate Employability.

Komuniti pembelajaran Aston adalah pelbagai.

Aston berada dalam kedudukan 10 Terbaik di UK dan dalam 30 Terbaik untuk Tinjauan Antarabangsa. Aston University Online merekrut pelbagai pelajar profesional di seluruh dunia. Di samping itu, Aston University Online Academics cemerlang dalam bidang mereka, dengan lima bintang QS, dan mereka menduduki tempat kedua di UK untuk Kualiti Pengajaran (THE, Teaching Excellence Framework).

Anda tahu kelebihan belajar di Aston; kini ambil langkah seterusnya dengan mempelajari lebih lanjut tentang Sekolah Perniagaan kami. Aston University Online menawarkan pelbagai program pascasiswazah, termasuk MBA dalam talian daripada Sekolah Perniagaan yang mempunyai tiga akreditasi.

Kedudukan

Mencipta pemimpin hari esok, hari ini

Aston University Online disasarkan kepada profesional dan individu yang telah memantapkan diri dalam bidang mereka dan ingin berusaha ke arah langkah seterusnya dalam kerjaya mereka. Selama lebih daripada 60 tahun, Aston telah mendapat penghormatan dan telah diiktiraf atas kecemerlangannya, termasuk:

 • Universiti Penjaga Tahun 2020
 • Kedudukan lima bintang QS untuk kecemerlangan
 • Enam program pascasiswazah disenaraikan dalam Top 50 di Eropah — Sarjana Terbaik Eduniversal 2016
 • Dalam 1 peratus eksklusif sekolah perniagaan tiga akreditasi
 • Program Pengajian Perniagaan dan Pengurusan dalam Top 100 — QS World Ranking by Studies
 • 100 peratus untuk Kesan Penyelidikan — Rangka Kerja Penyelidikan dan Kecemerlangan
 • Satu daripada hanya tiga sekolah perniagaan di UK yang memperoleh Anugerah Piagam Perniagaan Kecil Peringkat Emas

Sekolah Perniagaan mewujudkan graduan sedia kerjaya yang menguasai kemahiran yang diperlukan untuk pasaran kompetitif hari ini. Kemahiran yang dititikberatkan termasuklah:

 • rundingan
 • Komunikasi
 • Kepimpinan
 • Kerja berpasukan
 • Pemikiran inovatif

Dengan rangkaian modul yang luas dan populasi pelajar yang pelbagai, Aston menawarkan komuniti pembelajaran dalam talian kepada pelajar. Pelajar boleh membina rangkaian mereka dengan rakan sebaya dan pengajar sambil menikmati kemudahan ijazah dalam talian. Direka bentuk untuk profesional yang bekerja dan pelajar dewasa yang sibuk, pelajar boleh mengikuti kelas 24/7 mengikut keselesaan mereka dan menamatkan beberapa ijazah dalam masa dua tahun.

Ijazah dalam talian dari Universiti Aston membawa bersamanya reputasi yang sama untuk kecemerlangan akademik dan fokus sedia kerjaya yang diingini oleh majikan.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

Lokasi
 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Soalan