Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

pengenalan

Sertai Arden, universiti yang paling pesat berkembang di UK

Di Arden University , kami percaya semua orang, di mana-mana mempunyai hak untuk memperoleh faedah kehidupan dan kerjaya yang boleh dibawa oleh pendidikan tinggi. Kami berdedikasi untuk menjadikan pengalaman universiti mudah dan boleh diakses oleh orang yang bercita-cita tinggi dan bermotivasi seperti anda, itulah sebabnya kami adalah universiti yang paling pesat berkembang di United Kingdom*.

Misi kami adalah untuk menghubungkan pelajar dewasa seperti anda dengan peluang pengajian pendidikan tinggi yang memberi anda alat yang anda perlukan untuk memenuhi matlamat kerjaya dan kehidupan anda. Kami mencabar persepsi konvensional terhadap pengajian ijazah dengan menyediakan kursus vokasional yang fleksibel dengan jadual waktu dan pilihan pembelajaran yang sesuai dengan komitmen hidup anda.

*Lebih ramai pelajar sarjana muda UK tahun pertama pada 2015-2021 berbanding universiti lain (data HESA)

Tawaran Serantau

Baru-baru ini kami melancarkan tawaran istimewa yang membolehkan penduduk dan warganegara lebih daripada 115 negara menerima 25% daripada yuran kursus sarjana muda mereka, atau 40% daripada yuran kursus pascasiswazah apabila anda memilih untuk belajar dalam talian! Tanya di bawah untuk butiran penuh. Universiti Arden ","author_url":"","source":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-HIJAU.jpeg

Pentauliahan

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami terhadap kecemerlangan dalam pengajaran dan peningkatan kualiti berterusan dalam kandungan yang kami sampaikan pada kursus kami, kursus Arden University telah mencapai akreditasi dan pensijilan daripada banyak badan industri profesional yang paling diiktiraf dan dihormati di UK. Dengan melibatkan alumni, pakar industri dan pensyarah dalam penciptaan bahan kursus kami, ini bermakna anda sedang mempelajari kemahiran praktikal utama, yang sangat berharga di tempat kerja.

Semua program kami diluluskan QAA dan pelbagai program kami diakreditasi oleh badan profesional seperti Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS), dan Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), dan banyak lagi daripada 20 badan profesional akreditasi lain. Akreditasi ini bukan sekadar tanda kualiti; mereka dicari oleh majikan, membantu anda maju dalam kerjaya anda dengan menonjol dan memaksimumkan prospek masa depan anda.

Mengapa Belajar dengan Arden?

Fokus pada kebolehpasaran

Program dalam talian kami direka bentuk dengan mengambil kira kerjaya anda. Tutor kami dilaburkan dalam kejayaan anda di dalam dan di luar kursus kami, dan program kami termasuk peluang untuk menggunakan kemahiran praktikal dalam modul individu dan menyelesaikan projek penyelidikan bebas. Sebagai pelajar Arden, anda boleh memanfaatkan sumber dalam Portal Kerjaya kami yang berdedikasi:

 • Pembina CV
 • Simulator temu ramah
 • Enjin carian pekerjaan global
 • Nasihat majikan
 • Bonus kursus kemahiran perniagaan

Kemahiran yang diterapkan

Apabila anda lulus dengan ijazah dari Arden University , anda akan:

 • Telah menunjukkan keupayaan anda untuk belajar dan menyelesaikan masalah dalam bidang tumpuan anda
 • Mempunyai pemahaman mendalam mengenai perkara anda
 • Dapat membuat keputusan tentang cara mengurus perancangan kerjaya anda hasil daripada modul anda
 • Mempunyai kemahiran yang boleh dipindahkan yang akan memaksimumkan kebolehpasaran dan potensi kerjaya anda

Pengaturcaraan dalam talian terkemuka

 • Lebih setengah juta buku dan jurnal tersedia di perpustakaan dalam talian kami
 • Bahan yang boleh dimuat turun dengan mudah
 • Boleh diakses pada mana-mana peranti, walaupun di luar talian
 • Pada kadar anda sendiri belajar kandungan

184044_manservice700.jpg

Ciri-ciri Kampus

Belajar dalam talian memberi anda kawalan penuh (ditambah dengan harga yang lebih berpatutan).

Selepas anda mendaftar, anda akan mempelajari ijazah anda melalui ilearn, platform pembelajaran digital kami dan kampus universiti di awan. Selain itu, setiap orang yang belajar dengan kami menerima langganan percuma kepada Microsoft Office 365.

ilearn, bilik darjah maya anda

 • Akses penuh 24 jam sehari, 365 hari setahun
 • Belajar di rumah, dalam perjalanan ke tempat kerja atau sambil minum kopi. Tiada sekatan untuk bila dan di mana anda boleh belajar.
 • Lebih setengah juta buku, jurnal dan sumber, pada sebarang peranti, pada bila-bila masa.
 • Libatkan diri dan rangkaian dengan komuniti dalam talian kami, Unitu.

Sokongan pelajar yang cemerlang

 • Sokongan satu sama satu dengan tutor
 • Jurulatih kejayaan
 • Bengkel kemahiran akademik pilihan
 • Waktu pejabat dalam talian biasa
 • Akses 24/7 kepada sumber kesihatan mental sulit, seperti Togetherall
 • Pusat kerjaya dengan pasukan kerjaya yang berdedikasi untuk menyediakan CV dan permohonan kerja anda
 • Lebih 80 tutor dan kakitangan sokongan berdedikasi untuk kejayaan anda
 • Libatkan diri dan rangkaian dengan komuniti dalam talian kami, Unitu.

Mod pengajian dalam talian Arden membuka pintu ke kampusnya di awan. Pelajar menggunakan iLearn, bilik darjah peribadi maya, yang menempatkan lebih setengah juta buku dan jurnal untuk penyelidikan dan pembelajaran, bersama-sama dengan bahan yang boleh dimuat turun dengan mudah untuk sebarang peranti. Semua sumber anda boleh didapati di sini di satu tempat, termasuk perkhidmatan sokongan kerjaya, tugasan dan bahan kursus.

Kursus-kursus ini ditawarkan 100% dalam talian, supaya anda boleh mengekalkan kerjaya dan kehidupan keluarga anda semasa belajar.

  Testimoni Pelajar

  Biasiswa dan Pembiayaan

  Tawaran serantau, untuk negara terpilih

  • 25% pengurangan yuran untuk program sarjana muda.
  • 40% pengurangan yuran untuk program pasca siswazah.
  • Biasiswa serantau terbuka kepada penduduk negara yang layak--tanyakan terma dan syarat penuh.

  Tawaran Pemberian Awal

  Arden UniversityTawaran Pemberian Awal memberi peluang kepada pelajar antarabangsa yang mempelajari salah satu daripada tahun asas, prasiswazah atau kursus pasca siswazah kami untuk menerima potongan £1,000 daripada yuran pengajian mereka. Apa yang anda perlu lakukan ialah diterima masuk ke kursus anda yang layak dan bayar yuran penahanan sebelum tarikh akhir. Ia semudah itu. Sila ambil perhatian bahawa Tawaran Pemberian Awal tidak boleh digunakan dengan program tambah nilai atau kursus pendek, dan tidak boleh digabungkan dengan tawaran lain. Tertakluk kepada terma dan syarat, sila tanya tarikh dan butiran.

  Pilihan pembiayaan

  Di Arden, kami percaya bahawa kos tidak seharusnya menghalang anda daripada memperoleh pendidikan yang berharga. Program ijazah kami kos kurang daripada kelayakan UK purata, tetapi kami mengekalkan standard akademik pendidikan tinggi yang kompetitif.

  Kami menawarkan pilihan pembiayaan yang fleksibel untuk program kami bagi memastikan pelajar dapat menumpukan perhatian pada pelajaran mereka, dan bukannya tekanan terhadap kewangan. Yuran kursus anda ditentukan berdasarkan tempat kediaman anda, dan jenis program yang anda pelajari.

  Arden University menawarkan biasiswa separa kepada penduduk dari pelbagai negara di seluruh dunia apabila mereka memilih untuk belajar dalam talian. Biasiswa ini menyediakan pengurangan 25% dalam yuran untuk program sarjana muda, dan pengurangan 40% dalam yuran pengajian untuk program pasca siswazah.

  Biasiswa ini terbuka kepada semua penduduk negara yang layak.

  Statistik Alumni

  Kemasukan

  Memohon adalah percuma dan mudah

  Mulakan di sini dengan bertanya dan salah seorang Penasihat Pendidikan kami akan menghubungi anda untuk membimbing anda melalui proses permohonan anda, menjadikannya jelas dan lancar yang mungkin.

  Pilihan kemasukan bukan standard

  Jika anda berminat untuk mempelajari salah satu program kami tetapi tidak memenuhi keperluan akademik standard, anda mungkin layak memohon melalui laluan masuk bukan standard kami, yang mengambil pandangan yang lebih holistik tentang kelayakan dan pengalaman profesional anda semasa semakan permohonan anda proses.

  Mengapa belajar di Arden University

  Arden ialah peneraju dunia dalam pendidikan dalam talian. Mereka menawarkan sokongan yang tiada tandingannya, termasuk sesi satu-sama-satu yang boleh ditempah dengan kakitangan akademik, dan sesi kopi maya pilihan untuk mengenali pensyarah dan rakan sekelas anda.

  Komuniti dalam talian yang kaya ini juga menampilkan persidangan pelajar yang diadakan secara maya, di mana anda boleh membuat rangkaian, membentangkan penyelidikan dan bidang minat anda serta membuat hubungan profesional yang berharga.

  Pelajar juga akan mendapat manfaat daripada pensyarah jemputan dari industri mereka untuk berkongsi pandangan dari tempat kerja, untuk memastikan pendidikan anda diterjemahkan terus kepada kemahiran untuk kerjaya anda.

  Anugerah & Akreditasi

  Institusi Pengurusan Berkanun (CMI)

  Bertauliah

  Persatuan Pengurusan Projek (APM)

  Bertauliah

  Persatuan Psikologi British (BPS)

  Bertauliah

  Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA)

  Bertauliah

  Institut Pemasaran Berkanun (CIM)

  Bertauliah

  Institut Personel dan Pembangunan Chartered (CIPD)

  Bertauliah

  Kehidupan Kampus & Kemudahan

  Bengkel kemahiran belajar pilihan dan sesi satu sama satu boleh ditempah yang direka untuk menyokong anda sepenuhnya dalam perjalanan akademik anda, membantu anda mencapai matlamat anda dan memastikan anda memanfaatkan sepenuhnya masa anda di Arden.

  Pembimbing rakan sebaya yang telah mempelajari bahan kursus anda dan berada di sini untuk berkongsi pengalaman mereka dan membantu membimbing anda melalui kehidupan di universiti dengan jayanya.

  Waktu pejabat dalam talian tetap untuk berhubung dengan tutor anda dan bertanya apa-apa soalan yang mungkin anda ada mengenai bahan kursus anda.

  Pusat pembangunan kerjaya yang berdedikasi, untuk membantu pelajar memperhalusi CV mereka, mempraktikkan proses temu duga, dan menjejaki pekerjaan impian mereka.

  Perpustakaan dalam talian yang luas dengan lebih setengah juta sumber yang boleh diakses di mana-mana, pada mana-mana peranti, malah di luar talian.

  Belajar dalam talian telah membawa anda lebih dekat berbanding sebelum ini dengan rakan sebaya dan pensyarah anda melalui iLearn, bilik darjah dalam talian anda. Anda akan mempunyai pilihan untuk menghadiri pagi kopi maya bersama rakan pelajar dan pensyarah anda di mana anda boleh mendengar suara anda dan soalan dijawab dalam suasana yang santai dan mesra.

  Anda boleh menyertai persidangan pelajar tahunan, yang diadakan secara maya supaya semua orang boleh hadir, di mana anda boleh membentangkan minat topikal dan penyelidikan anda, mempamerkan kerja anda dan membuat hubungan profesional yang berharga.

  Terdapat juga waktu pejabat dalam talian biasa untuk berhubung dengan tutor anda dan bertanya apa-apa soalan yang mungkin anda ada mengenai bahan kursus anda.

  Arden University berada dalam 10 Negara Terbaik untuk Belajar di Luar Negara

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

  Lokasi

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, United Kingdom

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Soalan