Keystone logo

Arden University

A logo

pengenalan

Sertai Arden, universiti yang paling pesat berkembang di UK

Di Arden University , kami percaya semua orang, di mana-mana mempunyai hak untuk memperoleh faedah kehidupan dan kerjaya yang boleh dibawa oleh pendidikan tinggi. Kami berdedikasi untuk menjadikan pengalaman universiti mudah dan boleh diakses oleh orang yang bercita-cita tinggi dan bermotivasi seperti anda, itulah sebabnya kami adalah universiti yang paling pesat berkembang di United Kingdom*.

Misi kami adalah untuk menghubungkan pelajar dewasa seperti anda dengan peluang pengajian pendidikan tinggi yang memberi anda alat yang anda perlukan untuk memenuhi matlamat kerjaya dan kehidupan anda. Kami mencabar persepsi konvensional terhadap pengajian ijazah dengan menyediakan kursus vokasional yang fleksibel dengan jadual waktu dan pilihan pembelajaran yang sesuai dengan komitmen hidup anda.

*Lebih ramai pelajar sarjana muda UK tahun pertama 2015-2021 berbanding universiti lain (data HESA)

Tawaran Serantau

Kami baru-baru ini melancarkan tawaran istimewa yang membolehkan penduduk dan warganegara lebih daripada 115 negara menerima 25% daripada yuran kursus sarjana muda mereka, atau 40% daripada yuran kursus pascasiswazah apabila anda memilih untuk belajar dalam talian! Tanya di bawah untuk butiran penuh.

Pentauliahan

Banyak program kami diakreditasi oleh badan profesional yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang memastikan standard kualiti yang tinggi dan menyediakan akses kepada sumber tambahan untuk kejayaan kerjaya anda.

Arden University Professional Accreditations" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/142791_logos-line.png" alt="accredited online degree bachelor's master's distance learning" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Mengapa Belajar dengan Arden?

Fokus pada kebolehpasaran

Program dalam talian kami direka bentuk dengan mengambil kira kerjaya anda. Tutor kami dilaburkan dalam kejayaan anda di dalam dan di luar kursus kami, dan program kami termasuk peluang untuk menggunakan kemahiran praktikal dalam modul individu dan menyelesaikan projek penyelidikan bebas. Sebagai pelajar Arden, anda boleh memanfaatkan sumber dalam Portal Kerjaya kami yang berdedikasi:

 • Pembina CV
 • Simulator temu ramah
 • Enjin carian pekerjaan global
 • Nasihat majikan
 • Bonus kursus kemahiran perniagaan

Kemahiran yang diterapkan

Apabila anda lulus dengan ijazah dari Arden University , anda akan:

 • Telah menunjukkan keupayaan anda untuk belajar dan menyelesaikan masalah dalam bidang tumpuan anda
 • Mempunyai pemahaman mendalam mengenai perkara anda
 • Dapat membuat keputusan tentang cara mengurus perancangan kerjaya anda hasil daripada modul anda
 • Mempunyai kemahiran yang boleh dipindahkan yang akan memaksimumkan kebolehpasaran dan potensi kerjaya anda

Pengaturcaraan dalam talian terkemuka

 • Lebih setengah juta buku dan jurnal tersedia di perpustakaan dalam talian kami
 • Bahan yang boleh dimuat turun dengan mudah
 • Boleh diakses pada mana-mana peranti, walaupun di luar talian
 • Pada kadar anda sendiri belajar kandungan

Testimoni Pelajar

Biasiswa dan Pembiayaan Pilihan 2

Statistik Alumni

Pilihan Kemasukan 2

Memohon adalah percuma dan mudah

Mulakan di sini dengan bertanya dan salah seorang Penasihat Pendidikan kami akan menghubungi anda untuk membimbing anda melalui proses permohonan anda, menjadikannya jelas dan lancar yang mungkin.

Pilihan kemasukan bukan standard

Jika anda berminat untuk mempelajari salah satu program kami tetapi tidak memenuhi keperluan akademik standard, anda mungkin layak memohon melalui laluan masuk bukan standard kami, yang mengambil pandangan yang lebih holistik tentang kelayakan dan pengalaman profesional anda semasa semakan permohonan anda proses.

Lokasi

 • 1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

Soalan