Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

pengenalan

Di Universiti Arden, kami percaya semua orang, di mana-mana mempunyai hak untuk mendapatkan faedah kehidupan dan kerjaya yang boleh dibawa oleh pendidikan tinggi. Kami berdedikasi untuk menjadikan pengalaman universiti mudah dan boleh diakses oleh orang yang bercita-cita tinggi dan bermotivasi seperti anda, itulah sebabnya kami adalah universiti yang paling pesat berkembang di United Kingdom*.

Misi kami adalah untuk menghubungkan pelajar dewasa seperti anda dengan peluang pengajian pendidikan tinggi yang memberi anda alat yang anda perlukan untuk memenuhi matlamat kerjaya dan kehidupan anda. Kami mencabar persepsi konvensional terhadap pengajian ijazah dengan menyediakan kursus vokasional yang fleksibel dengan jadual waktu dan pilihan pembelajaran yang sesuai dengan komitmen hidup anda.

Universiti Arden mempunyai tujuh pusat pengajian moden di seluruh UK di beberapa bandar yang paling pelbagai dan berkembang maju di negara itu, termasuk London, Birmingham, Leeds dan Manchester.

Pada tahun 2024 Majalah CEO meletakkan MBA Eksekutif kami sebagai yang terbaik dalam kelasnya di UK dan antara sepuluh MBA Eksekutif terbaik di seluruh dunia. MBA standard kami juga telah diundi antara sepuluh kursus MBA terbaik di Eropah dan nombor 2 di UK . Majalah CEO meletakkan kedudukan MBA setiap tahun berdasarkan kriteria termasuk kualiti fakulti, kepelbagaian antarabangsa, akreditasi dan pendedahan antarabangsa.

*Lebih ramai pelajar sarjana muda UK tahun pertama 2015-2021 berbanding universiti lain (data HESA)

235834_Arden_badges.png

Pentauliahan

Banyak program kami diakreditasi oleh badan profesional yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang memastikan standard kualiti yang tinggi dan menyediakan akses kepada sumber tambahan untuk kejayaan kerjaya anda.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Mengapa Belajar dengan Arden?

Belajar ijazah moden di UK

Belajar dengan Arden di UK menawarkan cara moden untuk belajar yang memberi anda faedah kehidupan kampus di samping fleksibiliti untuk menyesuaikan pengajian anda dengan komitmen hidup anda yang lain. Anda akan menghabiskan dua hari seminggu menghadiri kuliah di pusat pengajian UK pilihan anda, memberi anda kebebasan untuk memilih bila dan di mana anda akan menjalankan baki kajian dalam talian berpandu sendiri anda.

Fokus pada kebolehpasaran

Semua program kami direka dengan mengambil kira kerjaya anda. Tutor kami dilaburkan dalam kejayaan anda di dalam dan di luar kursus kami, dan program kami termasuk peluang untuk menggunakan kemahiran praktikal dalam modul individu dan menyelesaikan projek penyelidikan bebas. Sebagai pelajar Arden, anda boleh memanfaatkan sumber dalam Portal Kerjaya kami yang berdedikasi:

 • Pembina CV
 • Simulator temu ramah
 • Enjin carian pekerjaan global
 • Nasihat majikan
 • Bonus kursus kemahiran perniagaan

Kemahiran yang diterapkan

Apabila anda lulus dengan ijazah anda dari Universiti Arden, anda akan:

 • Telah menunjukkan keupayaan anda untuk belajar dan menyelesaikan masalah dalam bidang tumpuan anda
 • Mempunyai pemahaman mendalam mengenai perkara anda
 • Dapat membuat keputusan tentang cara mengurus perancangan kerjaya anda hasil daripada modul anda
 • Mempunyai kemahiran yang boleh dipindahkan yang akan memaksimumkan kebolehpasaran dan potensi kerjaya anda

Kaji sumber di hujung jari anda

 • Beribu-ribu buku dan jurnal yang dipilih dengan teliti tersedia di perpustakaan dalam talian kami
 • Bahan yang boleh dimuat turun dengan mudah
 • Boleh diakses pada mana-mana peranti, walaupun di luar talian
 • Pada kadar anda sendiri belajar kandungan

184044_manservice700.jpg

Ciri-ciri Kampus

  Kemasukan

  Lokasi

  • Coventry

   Coventry, United Kingdom

   Program

   Soalan