Keystone logo
Apollos University

Apollos University

Apollos University

pengenalan

Apollos University ditubuhkan dengan misi untuk memberikan pendidikan tinggi kepada pelajar yang berkelayakan yang mungkin tidak dapat menghadiri atau memperoleh universiti tradisional. Universiti ini pada mulanya ditubuhkan pada bulan Ogos 2004 sebagai universiti bukan keuntungan. Kemudian perbadanan bukan keuntungan telah ditutup dan perbadanan untuk keuntungan telah ditubuhkan pada Mei 2005. Universiti baru dinamakan Apollos University of California dengan "menjalankan perniagaan sebagai" (DBA) Apollos University .

Hari ini, Apollos terletak di Montana dengan nama Apollos University , Inc. Apollos tetap setia pada misi asalnya untuk memberikan pendidikan tinggi kepada pelajar yang berkelayakan melalui teknologi dan medium dalam talian.

Hari ini, universiti mempunyai pelajar di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada, serta di Afrika, Asia, Eropah, dan Timur Tengah. Apollos melayani profesional yang bekerja dari seluruh dunia yang tidak dapat meninggalkan pekerjaan mereka untuk mendaftar di universiti tradisional, batu bata.

Apollos University mendapat kelulusan dari Biro Pendidikan Pasca Sekunder & Vokasional (BPPVE) State of California pada bulan Julai 2005 dan kemudian mendaftarkan pelajar pertamanya pada bulan September 2005. Kemudian, keputusan dibuat untuk memindahkan universiti ke Great Falls, Montana, dan mendapat kelulusan dari Montana Board of Regents pada 8 Julai 2016 untuk membuka kampus di Great Falls, Montana. Pejabat di Huntington Beach, CA ditutup pada 30 Sep 2016 dan pejabat di Montana mula beroperasi pada 1 Okt 2016.

Akreditasi DEAC tetap berlaku dan kelulusan VA dikemas kini untuk Montana berkuatkuasa 1 Okt 2016. Apollos diluluskan sebagai ahli SARA (Perjanjian Pembenaran dan Kebalikan Negeri) pada 7 Dis 2016. Hari ini, Apollos diluluskan untuk mengajar pelajar di semua 50 Amerika Syarikat dan Daerah Columbia.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Universiti telah berjaya berkembang dan membuktikan dirinya sebagai universiti yang berpusatkan pelajar. Graduan pertamanya diadakan pada bulan Julai 2007 dan para siswazah telah, tanpa pengecualian, membuat peningkatan yang signifikan dalam kehidupan profesional mereka berdasarkan pengetahuan dan galakan yang mereka terima dari program ijazah Apollos University Dalam usaha berterusan untuk kualiti; Lembaga Pengarah memberi kuasa kepada Lembaga Eksekutif untuk mendapatkan pentauliahan pihak ketiga. Apollos memohon akreditasi pada tahun 2010 dan menerima status akreditasi pada bulan Januari 2012. Universiti ini kini menjadi anggota Suruhanjaya Akreditasi Pendidikan Jarak Jauh (DEAC). DEAC disenaraikan oleh Jabatan Pendidikan AS sebagai agensi pentauliahan yang diiktiraf secara nasional.

Apollos University juga berbangga melayani anggota tentera Amerika Syarikat dan keluarga mereka. (Kami menawarkan program dalam talian yang fleksibel dan terakreditasi kepada orang di seluruh dunia) Apollos University diluluskan untuk beberapa program bantuan pengajian yang ditawarkan oleh Jabatan Hal Ehwal Veteran AS. Apollos berikut diluluskan untuk pendaftaran menggunakan salah satu program di bawah:

 • Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA)
 • Associate Sains Gunaan dalam Pentadbiran Perniagaan (AAS)
 • Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan (BSBA),
 • Sarjana Muda Sains dalam Teknologi Maklumat (BSIT),
 • Program Sijil dalam Pelbagai Profesion Perniagaan
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
 • Sarjana Sains dalam Pengurusan Organisasi (MSOM)

Bayaran

Bayaran dan caj berikut adalah kos yang mungkin dikenakan oleh pelajar melebihi kos pengajian asas untuk program ijazah tertentu. Bayaran dikenakan semasa perkhidmatan diberikan.

* Penilaian Transkrip Antarabangsa $ 250.00 Apollos Satu Kali $ 25.00 Bayaran Perpustakaan Satu Kali Apollos (Doktoral) $ 100.00
* Bayaran Pendaftaran (20% daripada Tuisyen) maksimum $ 200.00 (Lihat Yuran Pendaftaran di Katalog)
* Ujian Cabaran $ 250.00 Bayaran Pendaftaran Lewat $ 25.00 Yuran Pengijazahan $ 50.00
* Bayaran Transkrip Tambahan $ 10.00 * Bayaran Kawat Bank (masuk atau keluar) $ 25.00
* Perubahan Yuran Program $ 50.00
* Bayaran Pelanjutan Kursus (2 Minggu) $ 50.00
* Cuti Bayaran Ketidakhadiran $ 50.00
* Bayaran Cek yang Dikembalikan $ 25.00
* Menunjukkan bayaran yang tidak dapat dikembalikan

Kemasukan

Pendaftaran dalam kursus ini tersedia untuk veteran serta pasangan mereka di bawah program MyCAA. Pernyataan Misi Apollos University ialah institusi pengajian tinggi akademik yang berdedikasi kepada prinsip menyediakan pendidikan berkualiti tinggi pada kadar tuisyen yang berpatutan untuk pelajar yang ingin meningkatkan peluang kemajuan kerjaya mereka dan meningkatkan kemahiran kepimpinan mereka. Program kami dibina di atas asas pemindahan pengetahuan, aplikasi pengetahuan, pemikiran kritis dan kemahiran penyelidikan. Apollos ditawarkan di seluruh dunia melalui metodologi pembelajaran jarak jauh dalam talian yang direka untuk memenuhi keperluan pelajar global sambil menyediakan perkhidmatan individu kepada pelajar kami. Pelajar mendaftar untuk kelas setiap penggal dan bertanggungjawab untuk pembayaran tuisyen mereka yang berkaitan dengan kelas tersebut tidak lewat daripada hari pertama sebelum kelas dijadualkan bermula.

 • Tuisyen Sarjana $ 145.00 / setiap Kredit
 • Tuisyen Sarjana $ 184.00 / setiap Kredit
 • Tuisyen Doktoral $ 217.00 / setiap Kredit

Semua kursus sarjana muda adalah 3 kredit setiap satu dan jumlah kos tuisyen setiap kursus ialah $435. Semua kecuali satu daripada kursus peringkat sarjana ialah 3 kredit setiap satu dan jumlah kos tuisyen setiap kursus ialah $552. Kebanyakan kursus peringkat kedoktoran ialah 3 kredit setiap satu dan jumlah tuisyen setiap 3 kursus kredit ialah $651. Walau bagaimanapun, terdapat empat kursus bengkel kedoktoran 1 ½ kredit dan kos bagi setiap kursus ini ialah $325.50.

 • Anggaran Jumlah Kos Program Bersekutu adalah $ 8,775 US (yuran perpustakaan $ 25, tuisyen $ 8,700 (60 kredit), dan yuran tamat pengajian $ 50).
 • Anggaran Kos Program Sarjana Muda adalah $ 17,475 US ($ 25 yuran perpustakaan, $ 17,400 tuisyen (120 kredit), dan $ 50 yuran tamat pengajian).
 • Anggaran Jumlah Kos Program Sarjana ialah $6,883 AS ($25 yuran perpustakaan, $6,808 tuisyen (37 kredit) dan $50 yuran pengijazahan).
 • Anggaran Jumlah Kos Program Kedoktoran adalah $ 13,387 US (Yuran Perpustakaan $ 100, Tuisyen $ 13,237 (61 kredit), & Yuran Pengijazahan $ 50).

Biasiswa dan Pembiayaan

Testimoni Pelajar

Lokasi

 • Great Falls

  600 Central Avenue, Suite 215

  Soalan