Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

pengenalan

Di Universiti Amerika, pelajar dan fakulti kami yang pintar, bersemangat dan terlibat menumpukan pengetahuan mereka untuk mencipta perubahan yang bermakna. Kekuatan kami dalam perkhidmatan antarabangsa dan hal ehwal awam mengilhami rasa tanggungjawab sosial dan dedikasi kami terhadap kepelbagaian budaya dan intelektual. Kami ditakrifkan oleh perspektif global kami, idealisme praktikal dan dedikasi kepada perkhidmatan awam.

Universiti Amerika ialah universiti penyelidikan swasta berpusatkan kolej yang terletak di ibu negara. Ia telah disewa oleh Kongres Amerika Syarikat pada tahun 1893 untuk membina perkhidmatan awam, dan kini menjadi rumah kepada fakulti berprestij, penceramah jemputan dan pemimpin dunia yang melawat yang merupakan pengamal berpengaruh dan pemimpin pemikiran terkemuka.

Sertai kami dalam mencipta peluang baharu untuk diri sendiri sambil anda membantu mencipta dunia yang lebih baik. Jadilah sebahagian daripada rangkaian pencapaian yang bercita-cita tinggi, pemimpin yang penuh belas kasihan dan warga yang sedar sosial di Universiti Amerika.

Universiti Amerika telah diiktiraf oleh Princeton Review, Kolej Terbaik 2022, dengan gelaran Kolej Mendapat Markah Tinggi dan menduduki tempat berikut:

  • #79 Sekolah Kebangsaan Terbaik — Berita AS & Laporan Dunia, Kolej Terbaik Amerika 2022
  • #91 Sekolah Nilai Terbaik — Berita AS & Laporan Dunia, Kolej Terbaik Amerika 2022

Program Dalam Talian


Pengalaman Pelajar Dalam Talian

American University Online program disampaikan melalui format yang mudah, fleksibel dan mudah alih. Seperti di kampus, pelajar bercakap tentang kerja kursus dan isu semasa mereka dengan rakan sekelas, bertanya soalan pengajar dan menyerahkan tugasan, tetapi semuanya dilakukan melalui e-mel, papan perbincangan, pemesejan segera dan banyak lagi.

Kursus dalam talian di Universiti Amerika adalah ketat dan mencabar seperti rakan sejawat di kampus mereka dan diajar oleh ahli fakulti yang berkaitan, penceramah jemputan yang berpengaruh dan pensyarah terkemuka. Interaksi dan komunikasi dengan pengajar dan rakan pelajar adalah komponen penting dalam program dan kejayaan akademik.

Pelajar dalam talian mempunyai akses kepada banyak sumber sokongan termasuk orientasi pelajar baharu, meja bantuan 24x7 untuk isu teknikal, penyelaras perkhidmatan pelajar, penasihat bantuan kewangan dan banyak lagi.

Lokasi

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Soalan