Keystone logo
Alvernia University Online

Alvernia University Online

Alvernia University Online

pengenalan

Di Universiti Alvernia, kami komited untuk menyediakan pelajar dalam talian dengan pendidikan dalam talian berkualiti tinggi yang berpatutan dengan perhatian khusus universiti kecil kecil.

Program dalam talian kami memberi anda fleksibiliti untuk belajar mengikut kadar anda sendiri di lokasi yang sesuai untuk anda. Fakulti kami yang cemerlang membawa pengalaman dunia nyata ke bilik darjah dalam talian, yang bermaksud bahawa anda akan mendapat pendidikan yang berkaitan dengan kerjaya anda.

Melalui program ijazah dalam talian Alvernia, anda akan mendapat pendidikan berkualiti tinggi dalam format yang mudah. Dengan profesor komited yang membawa pengalaman dunia nyata ke kelas dalam talian, anda akan bersedia untuk berjaya. Kami memasukkan etika, prinsip, dan keadilan sosial ke dalam kurikulum kami untuk membantu anda cemerlang sebagai profesional yang luar biasa.

Fakulti kami berdedikasi untuk kejayaan anda, dan mereka mempunyai pengalaman dunia nyata yang luas dalam bidang masing-masing. Anda juga akan mempunyai fleksibiliti untuk belajar mengikut kadar anda sendiri di tempat yang sesuai untuk anda.

Sebagai pelajar dalam talian Alvernia, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber. Belanja buku teks anda, bahan kelas, dan juga pakaian Alvernia melalui kedai buku dalam talian kami. Anda boleh memanfaatkan perpustakaan dalam talian kami, di mana anda boleh mengakses eBuku, tajuk jurnal elektronik, dan panduan penyelidikan. Anda juga dapat menggunakan Office of Career Development, yang boleh anda hantarkan melalui e-mel untuk mendapatkan bantuan dengan resume dan surat lamaran, perancangan kerjaya, dan mencari pekerjaan.

Di Alvernia, anda tidak akan tersesat dalam rombakan sebagai pelajar dalam talian. Anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti yang bekerjasama untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik.

Lokasi

Lokasi
  • Saint Bernardine Street,400, 19607, Reading

Soalan