Keystone logo
© Alison Free Online Learning
Alison Free Online Learning

Alison Free Online Learning

Alison Free Online Learning

pengenalan

Kami adalah Alison, salah satu platform pembelajaran percuma terbesar di dunia untuk pendidikan dan latihan kemahiran. Diasaskan pada tahun 2007, kami adalah perusahaan sosial yang mengaut keuntungan yang didedikasikan untuk membolehkan sesiapa sahaja untuk belajar apa sahaja, di mana-mana, pada bila-bila masa - secara percuma dan dalam talian. Melalui misi kami, kami adalah pemangkin kepada perubahan sosial yang positif, mewujudkan peluang, kemakmuran dan kesaksamaan untuk semua orang.

Bina Kerjaya Anda Dalam 3 Langkah Mudah

Penilaian Personaliti Percuma, Fahami Siapa Anda Sebenar!

Penilaian Personaliti Tempat Kerja percuma Alison memberi anda laporan saintifik ringkas tentang kemahiran & kekuatan teratas anda dalam masa 12 minit sahaja. Ikuti kursus percuma yang disyorkan untuk meningkatkan kekuatan anda!

Kesan Pantas Kerjaya Anda Dengan Panduan Kerjaya Alison

Daripada pembangun perisian dan pengurus perniagaan kepada ketua jururawat dan chef, semak imbas 600+ kerjaya yang menarik dan kursus yang anda perlukan untuk mencapainya. Temui semua yang anda perlu tahu tentang tanggungjawab kerja, dan pengalaman yang anda perlukan, dan dapatkan kursus yang dicadangkan untuk mempelajari kemahiran untuk berjaya!

Dapatkan Diupah, Cipta Resume Memenangi Pekerjaan

Cipta Resume yang memenangi pekerjaan dengan Pembina Resume Alison dan mohon pekerjaan impian anda

Majukan Kerjaya Anda. Belajar Kemahiran Dalam Permintaan.

Peningkatan kemahiran dalam analisis perniagaan, penjagaan kesihatan, reka bentuk grafik, pengurusan dan banyak lagi.

Program

Soalan