Keystone logo
AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH

pengenalan

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH menjalankan kursus pembelajaran jarak jauh sambilan bagi pihak universiti antarabangsa.

Pengetahuan antarabangsa melalui profesor yang berpangkalan di seluruh dunia memperkayakan program pembelajaran jarak jauh pelbagai budaya AIHE.

Istimewa:

  • Dalam kes yang luar biasa, kemasukan ke program Sarjana juga boleh dilakukan tanpa ijazah pertama (tanpa ijazah Sarjana Muda).
  • Sambilan, belajar sambil bekerja
  • Mendaftar di universiti rakan kongsi
  • Ijazah dianugerahkan oleh universiti rakan kongsi
  • Bertauliah dan diperakui
  • Fokus pada perkaitan praktikal
  • 100% dalam talian, tanpa kehadiran

Rakan Kerjasama, Penyumbang dan Peguambela: Pakar komunikasi Profesor Dr. Friedemann Schulz von Thun.
Penasihat: Bekas Menteri Pendidikan Persekutuan Björn Engholm dan Dr. Raimund Mildner.

128149_08.jpg

Prinsip program francais

AIHE Academic Institute for Higher Education GmbH ialah pemegang francais bagi pihak universiti antarabangsa. Sebagai pakar dengan pengalaman bertahun-tahun dalam pembelajaran jarak jauh saintifik, AIHE GmbH telah bertahun-tahun ditauliahkan oleh universiti untuk menyokong pembangunan dan pelaksanaan program ijazah sarjana dan sarjana muda - terutamanya dalam bidang psikologi.

Pelajar AIHE GmbH mendaftar di universiti rakan kongsi masing-masing dan menerima ijazah akademik mereka dari universiti ini. Masa di antaranya diisi oleh AIHE GmbH dengan kakitangannya sendiri, yang, sudah tentu, telah diakreditasi dan diluluskan oleh universiti dalam skop akreditasi dan pengesahan. Jaminan kualiti program ijazah adalah di tangan universiti, yang seterusnya memastikan profesionalisme dan kepuasan pelanggan dengan kerjasama yang sangat erat dengan kami.

128164_03.jpg

Lokasi

geopoint
  • Maria-Goeppert-Straße 1, 23562, Lübeck

Soalan