Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

pengenalan

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Ditubuhkan pada tahun 2013, Advenio eAcademy adalah Institusi Pengajian Tinggi (IPT) yang berpusat di Malta, (nombor lesen MFHEA: 2013-FHI-0006) yang memenuhi pelanggan antarabangsa penyedia dan pelajar perkhidmatan pendidikan yang arif.

Advenio eAcademy adalah Institusi Pengajian Tinggi (IPT) yang berpusat di Malta, (MFHEA Nombor lesen: 2013-FHI-0006) yang memenuhi pelanggan antarabangsa penyedia perkhidmatan dan pelajar pendidikan yang arif. Ini memberi peluang kepada institusi pendidikan dan organisasi latihan yang berpartisipasi untuk bergerak melampaui batasan premis fizikal. Ia membolehkan mereka merangkul kampus maya yang memungkinkan pengembangan dan penggunaan program pendidikan dan latihan canggih yang benar-benar memberi nilai tambah kepada para pelajar.

Advenio eAcademy adalah institusi pendidikan tinggi pertama (IPT) di Malta yang dilesenkan oleh Malta Higher and Higher Education Authority (MFHEA), untuk menyediakan kursus yang disahkan dalam talian. Platform e-pembelajaran yang digunakan adalah penyelesaian EBLearn pemenang anugerah yang dibangunkan dan dikendalikan oleh E-Business Systems, cabang penyelesaian web AllSecure Ltd. EBLearn menyediakan perpustakaan sumber, persembahan audio-visual dan video, keupayaan forum dan wiki, dan mengintegrasikan video kemudahan persidangan untuk membolehkan sesi bimbingan atau tutorial satu-ke-satu atau satu-ke-banyak.

Platform EBLearn menyediakan kampus maya yang memungkinkan untuk pengembangan dan penggunaan program pendidikan dan latihan canggih yang benar-benar memberi nilai tambah kepada pelajar dan pihak berkepentingan. Kritikal untuk kejayaan Advenio eAcademy adalah pendekatan berpusatkan pelajar yang diterapkan dalam semua operasinya. Ia didorong oleh sekumpulan profesional yang bertekad untuk memanfaatkan teknologi dan rangkaian rakan kongsi untuk mengembangkan dan menyampaikan kos dan masa program berkualiti tinggi dengan berkesan, memastikan nilai tambah kepada pelajar. Sejak penubuhannya, Advenio eAcademy mempunyai rekod kerjasama antarabangsa untuk mencari amalan terbaik dalam pembelajaran.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Advenio eAcademy telah menjalin kerjasama dan perkongsian strategik dengan pihak berkepentingan utama seperti Malta Communications Authority, Malta Institute for Professional Photographers, SOS Malta dan TradeMalta dalam mengembangkan dan memberikan pendidikan dalam talian yang berkualiti tinggi. Advenio eAcademy terus mencari perkongsian tempatan dan antarabangsa untuk bekerjasama dengan institusi pendidikan tinggi dan rakan niaga yang berusaha memanfaatkan dan memanfaatkan kekuatan belajar untuk menambah nilai kepada pelbagai kumpulan pelajar dewasa.

Pentauliahan dan Persijilan

Kursus yang ditawarkan oleh Advenio eAcadeny dianggap oleh Lembaga Pengajian Tinggi dan Pengajian Tinggi Malta di Malta setaraf dengan Kerangka Kelayakan Malta di bawah Kerangka Kelayakan Eropah. Kerangka Kelayakan Malta (MQF) membantu menjadikan sistem kelayakan Malta lebih mudah difahami dan dikaji, dan lebih telus di peringkat nasional dan antarabangsa. Ini juga merupakan alat rujukan yang membantu menggambarkan dan membandingkan kelayakan kebangsaan dan asing untuk meningkatkan kualiti, ketelusan dan mobiliti kelayakan dalam semua jenis pendidikan.

Ini terutama merujuk kepada Kerangka Kelayakan Eropah (EQF) dan juga kerangka kelayakan bukan Eropah yang lain. Tahap rujukan menjadikannya lebih mudah untuk memahami apa yang diketahui, difahami dan dapat dilakukan oleh pelajar dengan kelayakan yang berkaitan dengan Kerangka Kelayakan Malta.

Advenio eAcademy juga diiktiraf EU melalui kredit ECTS yang diperuntukkan untuk setiap kursus. Pentauliahan kursus memberikan jaminan kualiti dan pengiktirafan kursus di EU.

MFHEA bertindak sebagai broker antara pemerintah dan Institusi Pengajian Tinggi yang relevan dan telah berjaya mengadakan dialog terstruktur, melalui serangkaian rundingan berkala dengan semua pihak yang berkepentingan untuk mengambil cadangan, cadangan dan mengatasi masalah untuk sektor ini. Ini akan menjadi input ke arah pengembangan strategi nasional.

Kredit ECTS bertindak sebagai polisi jaminan kualiti yang menetapkan titik rujukan untuk pengiktirafan dan penghargaan. Pengiktirafan kredit membolehkan pelajar memperoleh pengiktirafan terhadap hasil pembelajaran yang dicapai di negara yang berbeza tanpa memerlukan penilaian semula.

ECTS adalah sistem kredit berdasarkan pencapaian pembelajaran dan beban kerja kursus, pelajar dapat memindahkan kredit ECTS mereka dari satu universiti ke universiti lain sehingga mereka ditambahkan untuk menyumbang dalam program atau latihan ijazah seseorang. Oleh itu setelah penyampaian sijil bertauliah, majikan akan mempunyai gambaran yang lebih jelas mengenai pencapaian pelajar dalam kerangka kelayakan nasional dan Eropah.

Platform E-Pembelajaran - eB-Learn

Sejak tahun 2003, Sistem E-Perniagaan di Malta telah berusaha untuk pengembangan dan peningkatan platform e-pembelajarannya, EBLearn. Platform ini menyediakan pendekatan yang sangat mesra pengguna untuk pembelajaran campuran. Ia membolehkan penyatuan persekitaran bilik darjah yang lancar dengan variasi dalam talian yang lebih moden. Sistem ini membolehkan fleksibiliti penuh untuk pendaftaran pelajar, yang sangat menarik untuk persekitaran pembelajaran dalaman. Dengan cara ini pelajar dapat mendaftar setiap program, yang terdiri daripada sejumlah kursus masing-masing dengan sejumlah modul dalam setiap kursus. Atau mereka dapat memilih untuk mendaftar untuk kursus individu dalam program, atau mereka juga dapat memilih untuk mendaftar untuk modul tertentu dalam kursus individu program. EBLearn merupakan pemenang Anugerah e-Biz kebangsaan Malta Communications Authority 2011 untuk Penggunaan Teknologi Terbaik dalam Pendidikan dan Latihan. EBLearn berbeza dengan kebanyakan aplikasi e-pembelajaran di pasaran, kerana sangat disesuaikan dan merangkumi kemudahan yang luas untuk pembelajaran kendiri atau pembelajaran berkelompok dalam sistem, yang dapat diatur agar sesuai dengan gaya pembelajaran dan metodologi pembelajaran institusi tertentu . EBLearn adalah penyelesaian giliran utama bagi organisasi yang mencari penyelesaian canggih untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran peserta mereka. EBLearn ditawarkan berdasarkan perisian-as-a-solution (SaaS), yang bermaksud bahawa pelanggan tidak perlu melabur dalam perkakasan atau dalam pasukan sokongan teknikal untuk menjalankan sistem. Ini memastikan kawalan perbelanjaan yang lebih ketat dan penggunaan sumber yang lebih menjimatkan kos. Inovasi dan kelebihan tawaran Aspek inovatif dapat diringkaskan seperti berikut:

• Fleksibiliti penuh dalam reka bentuk dan pengembangan bahan kandungan untuk kursus berasaskan kelas tradisional, untuk kursus pembelajaran campuran (termasuk gabungan kelas audio visual interaktif atau pra-rakaman dan kelas kelas tradisional) atau untuk kursus dalam talian (yang hanya merangkumi dokumen dan bahan audio visual yang terdapat dalam talian).

• Fleksibiliti penuh dalam pengoperasian sistem kerana disediakan berdasarkan SaaS yang memungkinkan skalabilitas cepat dan kesinambungan perniagaan yang kuat dan penyelesaian cadangan pemulihan bencana.

• Fleksibiliti penuh dalam pengurusan program dengan alat pengurusan kursus yang kuat tersedia untuk pentadbir untuk membolehkan mereka menggunakan data sistem EBLearn untuk bertindak secara proaktif untuk meningkatkan kadar penyertaan dan penyelesaian kursus pelajar secara keseluruhan. EBLearn menyokong pembelajaran kolaboratif, bimbingan / bimbingan dalam talian, bantuan maya, penilaian dalam talian dan pengendalian dokumen pintar. Platform EBLearn berbeza dari kebanyakan aplikasi e-pembelajaran di pasaran, kerana sangat disesuaikan dan merangkumi kemudahan yang luas untuk belajar sendiri atau belajar secara berkumpulan dalam sistem. Ini boleh diselaraskan agar sesuai dengan gaya pembelajaran dan metodologi pembelajaran institusi tertentu.

Aspek inovatif dapat diringkaskan seperti berikut:

• Fleksibiliti penuh dalam reka bentuk dan pengembangan bahan kandungan;

• Fleksibiliti penuh dalam pengoperasian sistem kerana disediakan berdasarkan SaaS yang memungkinkan untuk skalabiliti cepat dan kesinambungan perniagaan yang kuat dan penyelesaian cadangan pemulihan bencana;

• Fleksibiliti penuh dalam pengurusan program dengan alat pengurusan kursus yang kuat tersedia untuk pentadbir untuk membolehkan mereka menggunakan data sistem untuk bertindak secara proaktif untuk meningkatkan keseluruhan kursus pelajar.

160746_Eblearn.JPG

Lokasi

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Soalan