Keystone logo
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

pengenalan

AcadGild ialah permulaan pendidikan teknologi, yang diasaskan oleh profesional industri IT dari IIT / IIM. Matlamat kami adalah untuk mewujudkan satu ekosistem untuk pembangunan kemahiran, di mana orang boleh belajar dari mentor dan antara satu sama lain.

Kepercayaan kami

Kami percaya bahawa pembangunan perisian memerlukan kemahiran yang khusus, terbaik dipelajari dengan bimbingan daripada pengamal yang berpengalaman. video dalam talian atau format bilik darjah adalah pengganti miskin untuk membina projek-projek sebenar dengan bantuan seorang mentor yang berdedikasi.

Visi Kami

Untuk mengajar hands-on, kerja bersedia kemahiran pengaturcaraan perisian, di peringkat global, dalam kumpulan kecil 3 hingga 5 orang pelajar menggunakan Pakar-pakar industri.

Misi Kita

Misi kami adalah untuk membawa diakses, mampu, menarik, dan amat berkesan pendidikan berkualiti kepada dunia. Kami percaya bahawa pendidikan tinggi adalah hak asasi manusia, dan kita berusaha untuk memberi kuasa kepada pelajar-pelajar kita untuk memajukan pendidikan dan kerjaya mereka.

Bagaimana ia berfungsi

  • SOKONGAN TEKNIKAL 24x7
  • MENTOR BERTERUSAN DAN PANDUAN

GET mendaftar

Mendaftar dalam perjalanan pilihan anda adalah benar-benar mudah. Sila masukkan maklumat asas anda, memilih pelan pembayaran, membuat pembayaran, dan anda sudah bersedia untuk memulakan.

BERMULA SESI ANDA

Setiap kursus mempunyai beberapa tetap jam dan beberapa pra-set mesyuarat mentor setiap minggu.

MULA KERJA PROJEK ANDA

Pada ketika ini, anda terjun ke dalam aspek-aspek praktikal apa yang anda belajar dan mendapatkan tangan-on pengalaman melalui kerja projek.

GET A MINGGU BONUS KERJA PENYEDIAAN

Anda kini mempunyai kemahiran, tetapi anda perlu untuk meyakinkan bakal majikan bahawa anda adalah calon yang sesuai.

TERIMA PENGHARGAAN dengan sah

Ini adalah apabila anda melihat hasil kerja anda. Anda telah melakukan banyak kerja keras untuk menamatkan kursus dan anda juga mempunyai portfolio projek untuk menunjuk-nunjuk.

Lokasi

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Soalan